cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Cașu Francesca și Vâjdea George desemnați „Miss și Mister Boboc” la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir

Cașu Francesca și Vâjdea George desemnați „Miss și Mister Boboc” la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir

Publicat în 04.03.2017 la ora 12:36

Joi, 2 martie 2017, la Casa de Cultură din Cugir, în prezența a peste 400 de participanți a avut loc Balul Bobocilor al Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, eveniment organizat cu oarecare întârziere față de data la care a fost programat inițial.

Intregul spectacol s-a petrecut în atmosferă de Camelot, fortăreața regelui Arthur.  Bobocii au intrat în scenă îmbrăcați în domni și domnițe, iar decorul îi plasa parcă în mijlocul unei cetăți medievale.

Atmosfera a fost împletită cu numere de dans, muzică, probe de desteritate și umor, dar și alte reprezentații artistice, toate având rolul de a-i duce pe spectatori în fermecata lume a re­gelui Arthur. Din spectacol nu au lipsit luptele între cavaleri, precum și intrigile care au dus, conform mitologiei, la destrămarea Camelotului.

Cele cinci perechi de boboci s-au străduit să își pună în evidență talentele, frumusețea și inteligența, iar înainte de a decide cine este câștigătorul titlurilor nobiliare, au avut loc probe în cadrul căreia “învățăceii” au trebuit să demonstreze ce au învățat în călătoria lor.Intregul spectacol (prezentat excelent de Elena Simon și Marius Dragomir) fost o mare competiție, la finalul căreia cei mai curajoși, cei mai eleganți, cei care au cucerit publicul au fost desemnați rege și regină(Miss și Mister Boboc).

După ce toate atuurile bobocilor au fost pu­se în valoare și toate abilitățile le-au fost tes­tate, Consiliul Ințelepților (juriul) format  din  profesorii: Rodica Florea, Ionuț Iancu, Alexandru Micaciu, Diana Roșu, Liliana Dache, ing.Călin Mureșan și președinții consiliilor elevilor de la cele două colegii locale, s-a re­tras pentru a decide cine va prelua coroana Re­gelui și coroana Reginei, timp în care, publicul  a pe­trecut în compania trupei ,,Amurg Band”. Titlul de ,,Miss și Mister Boboc 2017” a fost acordat elevilor: Cașu Francesca și George Vâjdea- elevi în clasa a IX-a Economic .

Pe locul II s-a situat perechea Stan Ecaterina – Lăcătuș Gabriel;  Locul III: Uritoiu Adriana – Negru Cătălin; Locul IV: Natrapei Adina – Nanu Gheorghe; Locul V: Stan Andreea – Medrea Vlad. Nu putem încheia fătă a  evidenția meritul pe care l-au avut în organizarea acestui eveniment, directorul colegiului prof. Ionuț Iancu, precum și prof. Mariana Jibotean și Diana Roșu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1343 ori

Cașu Francesca și Vâjdea George desemnați „Miss și Mister Boboc” la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir
5 (100%) 6 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.