cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Casa de Cultră a orașului Cugir a găzduit evenimentul „Fanfara Copiilor”, din cardul proiectului „Curcubeul Copilăriei”

Casa de Cultră a orașului Cugir a găzduit evenimentul „Fanfara Copiilor”, din cardul proiectului „Curcubeul Copilăriei”

Publicat în 22.03.2017 la ora 11:06

O nouă activitate organizată de Școala Gimnazială „Singidava” în cadrul proiectului „Curcubeul Copilăriei”, a avut loc ieri, 21 martie 2016, la Casa de Cultură a orașului Cugir.

Desfășurat sub semnul „culorii albastre” evenimentul având ca temă „Atelierul Fanfara Copiilor” s-a dovedit și de această dată un succes, care a dat o nouă dimensiune de funcționare a parteneriatului încheiat între cele două instituții locale: Casa de Cultură și Școala Gimnazială „Singidava”.

Astfel, Cercul de fanfară al Casei de Cultură, coordonat de profesorii Petru Adam și Radu Beșliu a făcut o adevărată demonstrație de virtuozitate. Formația constituită din avansați, blockflote și începători, a interpretat piese de mare sensibilitate aplaudate la scenă deschisă de cei prezenți.

Elevul George Pop, membru al cercului de muzică al Școlii Gimnaziale ”Singidava”, pregătit de profesoara Diana Voișan, a interpretat piese din folclorul copiilor la blockflote.

Activitatea a fost prilej pentru preșcolarii de la Grădinița „Prichindel” însoțiți de educatoarele Oana Maierescu, Emilia Budereș și Ioana Gârloanță de a face cunoștință cu instrumentele muzicale dintr-o fanfară. Cei mici au avut ocazia să interacționeze în mod direct cu instrumentele de suflat și percuție, iar la finalul activității toți copiii au primit baloane albastre.

La activitatea organizată au participat Diane Țigănilă – inspector principal la Casa de Cultură , precum și învățătoarele Corina Hațegan și Mihaela Codea de la Școala Gimnazială „Singidava”.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 94 ori

Casa de Cultră a orașului Cugir a găzduit evenimentul „Fanfara Copiilor”, din cardul proiectului „Curcubeul Copilăriei”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.