cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Capitalul social al „Parcului Industrial Cugir” SA va fi majorat de către CJ Alba cu suma de 200.000 lei

Capitalul social al „Parcului Industrial Cugir” SA va fi majorat de către CJ Alba cu suma de 200.000 lei

Publicat în 25.03.2013 la ora 18:58

În ședința ordinară de Consiliu Județean ce va avea loc miercuri, 27 martie 2013, aleșii vor supune votului  majorarea capitalului social al societății comerciale „Parcul Industrial Cugir” SA  cu 200.000 de lei.

Suma reprezintă un sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a căilor de acces și transport din cadrul Parcului Industrial, începute anul trecut.

Asfel, potrivit raportului de specialitate atașat proiectului de hotătâre, “reabilitarea şi modernizarea căilor de acces şi transport în interiorul parcului, pentru utilizarea în bune condiţii a spaţiilor de folosinţă comună şi asigurarea utilităţilor şi serviciilor necesare reprezintă obiectivul principal al contractului multianual. derulat în cadrul proiectului, „Reabilitarea/modernizarea căilor de acces şi transport în Parcul Industrial Cugir”, având o valoare totală de 1.134.841 lei fară TVA

Pentru anul 2012 au fost prevăzute şi s-au efectuat lucrări de reabilitare şi modernizare în baza contractului multianual, în suma de 500.000 lei.

Pentru anul 2013 Societatea Comercială „Parcul Industrial Cugir” SA solicită prin adresa nr.3 8/19.02.2013 înregistrată Ia registratura Consiliului judeţean Alba sub nr. 2250 din 19.02.2013, susţinere financiară pentru continuarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii din interiorul parcului, fonduri pe care societatea nu le poate acoperi în totalitate din resurse proprii.

Având în vedere cele prezentate mai sus, considerăm oportună iniţierea Proiectului de hotărâre nr.49/15 martie 2013, privind majorarea capitalului social al ‘Societăţii Comerciale „Parcul Industrial Cugir” SA cu suma de 200.000 lei.”

În  momentul de faţă în incinta Parcului Industrial Cugir, al cărui acţionar unic este Consiliul Judeţean Alba, funcţionează 32 de societăţi comerciale, care au împreună peste 430 de angajaţi. Acestea activează în domenii ca: prelucrări mecanice  prin aşchiere, tratamente termice, reparaţii utilaje industriale, confecţii metalice, prelucrarea lemnului, prelucrarea pielii, producţie de mobilă, comerţ cu amănuntul, consultanţă tehnică, economică, juridică, CAR, şcoala de şoferi, fabricarea articolelor de papetărie, croitorie. PIC a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri în valoare de peste 1,5 milioane de lei.

Angajaţii PIC se ocupă cu administrarea imobilelor şi cu distribuţia de utilităţi – apă, canal, energie, gaze naturale.

Acest articol a fost citit de 189 ori

Capitalul social al „Parcului Industrial Cugir” SA va fi majorat de către CJ Alba cu suma de 200.000 lei
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *