cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cantonament centralizat „la domiciliu” pentru Metalurgistul Cugir începând cu 26 ianuarie

Cantonament centralizat „la domiciliu” pentru Metalurgistul Cugir începând cu 26 ianuarie

Publicat în 14.01.2015 la ora 20:55

Metalurgistul-Cugir-Olimpia-AiudSe pare că la Metalurgistul Cugir, ceea ce este valabil vara, nu mai are efect iarna, mărturie fiind recenta listă a jucătorilor disponibilizaţi de gruparea de sub Drăgana.

Astfel, dintre cei 6 fotbalişti la care s-a renunţat, 5 au fost aduşi înaintea începerii campionatului, respectiv V. Ignat, Bratima, S. Mureşan, Petcu şi Homei, doar T. Tothăzan bifând un an calendaristic petrecut la Cugir (a venit iarna trecută).
Referitor la “capitolul” despărţiri, momentan Necşulescu a fost păstrat în efectiv, deşi anumite surse susţineau că şi mijlocaşul oltean s-ar găsi pe lista despărţirilor. Un alt ex-unirist, George Negură se află într-o situaţie incertă, nu s-a prezentat la reluarea antrenamentelor, îşi caută echipă, dar nici nu a fost anunţat drept plecat cert. Deocamdată, sub comanda antrenorului Cristian Coroian se regăsesc o serie de jucători ce vor fi testaţi zilele viitoare, cele mai cunoscute nume fiind Mădălin Mureşan (fundaş stânga, 20 de ani, fost junior la “U” Cluj, a evoluat şi la Fortuna Brazi) sau mijlocaşul Bogdan Piko (28 de ani, trecut pe la Universitatea Craiova, FC Cisnădie sau CS Afumaţi). În privinţa portarului Vlad Ignat, acesta nu a ajuns la un acord cu prim-divizionara Concordia Chiajna şi îşi va căuta o nouă echipă în această perioadă, sperând să-şi rezolve problema până la începutul săptămânii viitoare.
Clasată pe locul al 7-lea la mijlocul turului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, formaţia cugireană continuă pregătirile la domiciliu, cantonamentul centralizat urmând să fie efectuat în localitate, probabil din 26 ianuarie. În privinţa jocurilor de verificare sunt stabilite două întâlniri, cu primele clasate din Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos şi Performanţa Ighiu, dar se mai caută şi alţi parteneri pentru partidele amicale. Conform Federaţiei Române de Fotbal, startul returului este fixat pentru 7 martie, iar perioada de transferări se derulează între 27 ianuarie şi 23 februarie 2015.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 417 ori

Cantonament centralizat „la domiciliu” pentru Metalurgistul Cugir începând cu 26 ianuarie
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *