cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Campioana deplasărilor a dat lovitura sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Industria Galda, 2-3 (1-2)

Campioana deplasărilor a dat lovitura sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Industria Galda, 2-3 (1-2)

Publicat în 20.04.2018 la ora 19:26

Un nou derby „de Alba” s-a desfășurat astăzi sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Industria Galda, încheiat cu o victorie a trupei lui Paul Ciucă, scor 2-3 (1-2), după o confruntare spectaculoasă, cu răstunări de scor, ultima reușită fiind semnată de Al. Costea (90).

Făgărășanu, golgheterul seriei, a deschis scorul în minutul 10, dar D. Lupșan s-a răzbunat printr-o dublă împotriva fostei sale echipe, reușind o dublă (15, penalty – obținut de S. Mureșan și 39), la pauză “campioana deplasărilor” conducând cu 2-1. Juniorul Marian Codrea confirmă că traversează o primăvară excelentă, restabilind egalitatea (60).

Un joc atractiv, între două dintre protagonistele din C5, “roș-albaștrii” pierzându-și invincibilitatea din 2018, după 4 succese la rând, iar găldenii lui Paul Ciucă și-au confirmat “veninul” extern, având 29 de puncte pe terenuri străine.

O dispută spectaculoasă, în care fiecare combatantă a avut câte o bară la 2-2, S. Mureșan (67) și Făgărășanu (77).

• 1-0, MIN. 10: FĂGĂRĂȘANU, scăpat frontal, deschide scorul cu un șut pe sub portar din 12 metri

• 1-1, MIN. 15: D: LUPȘAN a transformat cu fentă, șut în stânga, penalty-ul obținut de S. Mureșan, care a fost faultat de Negrescu. Manifestarea de bucurie a fostului echipier al Cugirului (din 2013) i-a adus huiduieli și apostrofări din tribune, dar și un avertiment.

• 1-2, MIN: 39: D: LUPȘAN realizează dubla împotriva fostei echipe, cap, la colțul scurt la un corner Frențiu, cel care ratase o oportunitate imensă la faza anterioară!

• 2-2, MIN. 60: juniorul CODREA a marcat cu capul din 7 metri, central, la o lovitură liberă executată de Sorian din dreapta

• 2-3, MIN. 90: Al.eșan COSTEA șutează sub bară din 7 metri, din cădere, balonul respins de Crivăț, la reluarea lui S. Mur

Călin Moldovan: „Noi, greșeli impardonabile! Industria are o inimă mare!”

„Felicit oaspeții pentru lecția de atitudine și caracter predată. Până acum aveam anumite semne de întrebare raportat la poziția Industriei în clasament, dar ne-am dat seama de ce a reușit asemenea rezultate externe o echipă ce nu are mijloace fotbalistice prea multe, dar are o inimă mare„, a fost caracterizarea oponentului în opinia principalului cugirean. „Fotbalul ne-a pedepsit! După ce am deschis scorul, am revenit la greșelile noastre impardonabile, uriașe, ce nu au ce căuta nici măcar la sintetic! I-am dat oxigen adversarului ce a revenit în joc, am, am trecut ușor de la o stare la alta. La fotbal nu trăiește nimeni din amintiri, iar pentru a arăta ca o echipă ce vrea performanță adevărată, trebuie să ne schimbăm mult modul de abordare al antrenamentelor și jocurilor. Am suferit și din pricina accidentărilor fundașilor centrali Negrescu și Itu, am terminat în zona centrală cu imporvizați, dar asta nu scuză cu nimic faptul că greșim în continuare impardonabil”, a menționat Călin Moldovan, cu trimitere la penalty-ul provocat de Negrescu în minutul 15, fază din care Industria a restabilit egalitatea.

Paul Ciucă: „Aceștia sunt băieții mei, ce au inimă de lei!”

„Nu-i de joacă cu fiara rănită. Felicit băieții, le mulțimesc pentru bucuria trăită. Mă bucur enorm pentru Dani Lupșan și îi mulțumesc lui Gică Goronea că a ales să revină la Industria, în familie. Adversarii trebuie să țină capul sus, prestează un fotbal de mare calitate, le urez succes mai departe. Să nu fie triști, astăzi diferența s-a făcut la atitudinea fantastică avută de leii mei„, a încheiat Ciucă. Acum două săptămâni, în Vinerea Mare, Metalurgistul Cugir învingea Performanța Ighiu în derby „de Alba”, iar Industria urca pe locul secund, între timp găldenii au pierdut 0-3 acasă cu Comuna Recea, iar Cugirul a ajuns pe locul secund, iar după acest meci Industria este iar a doua.

Metalurgistul: Crivăț – Tăban, Itu (64, Firan), Negrescu (57, Șuteu), Vărărean – Șaucă, Măd. Popa, M. Neagu, Sorian – Codrea, Făgărășanu; rezerve – N. Bănică, Cioban, Udrea, Scurtu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

Industria: Iancău – Fl Schiau , Haiduc, R. Trif, Boancă – Vonya (70, D. Sîrbu) – R. Moga (70, M. Cristea), D. Lupșan (63, G. Goronea), Al. Costea, Frențiu – S. Mureșan (90, Olar); rezerve Angeru, Dup, Olar, Baghiu. Antrenor Paul Ciucă

Avertismente: Negrescu (15), Măd. Popa (83)/ Boancă (3), D. Lupșan (16), Frențiu (34), M. Cristea (88), Iancău (90+3)
Arbitri N. Bodocan (Cluj), I. Georgiu (Dej), Andra Tănăsuc (Cluj) *Observatori C. Făniță (Timișoara), V. Lup (Aiud)

FOTO: Alex CODREA

Acest articol a fost citit de 143 ori

Campioana deplasărilor a dat lovitura sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Industria Galda, 2-3 (1-2)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.