cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Campanie pentru combaterea violenței derulata între 21 noiembrie și 4 decembrie 2017 de către SPAS Cugir

Campanie pentru combaterea violenței derulata între 21 noiembrie și 4 decembrie 2017 de către SPAS Cugir

Publicat în 23.11.2017 la ora 18:14

Între 21 noiembrie și 4 decembrie 2017, în cadrul Campaniei „16 zile de activism pentru combaterea violenţei împotriva femeii”, SPAS Cugir, alături de alte organizaţii din întreaga lume, aduce în prim planul atenţiei generale faptul că violenţa reprezintă o încălcare a drepturilor omului extrem de răspândită şi adânc înrădăcinată în societate.

Campania care se desfăşoară sub sloganul „Fii un zid, nu face un zid!” va cuprinde acţiuni de informare la nivelul liceelor şi şcolilor din Cugir şi Vinerea, în cadrul centrului de zi pentru persoane vârstnice, fiind susţinute de către profesionişti din cadrul SPAS şi al altor actori cheie implicaţi în problematica violenţei în familie.

În data de 4.12.2017, începând cu ora 14,00, la Casa de Cultură va avea loc susţinerea concluziilor de către cei implicaţi în campanie cu difuzarea de materiale pe tematica violenţei şi activităţi culturale susţinute de către colaboratori şi invitaţi. Ne sunt alături în acestă acţiune Cristina Varo, coach & trainer în relații, terapeut în Neuro-Dramatic Play-Cluj Napoca, Asociaţia Ţine de tine.

Promedia Agency, Clubul de iniţiativă comunitară Impact – „Zâmbiricii norocoşi”, precum şi toate şcolile şi liceele din oraş. Finalul zilei va fi marcat de Marşul Tăcerii cu plecare de la Casa de Cultură până la Catedrala Adormirea Maicii Domnului, începând cu ora 15,30, la care vă invităm să participaţi şi dumneavoastră într-un număr cât mai mare.

Acest articol a fost citit de 53 ori

Campanie pentru combaterea violenței derulata între 21 noiembrie și 4 decembrie 2017 de către SPAS Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.