cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Campania umanitară „Moş Crăciun motociclist”, organizată de asociația „Lupii Singidavei” din Cugir, ajunge în acest an la cea de-a treia ediţie

Campania umanitară „Moş Crăciun motociclist”, organizată de asociația „Lupii Singidavei” din Cugir, ajunge în acest an la cea de-a treia ediţie

Publicat în 09.12.2016 la ora 20:23

Campania umanitară „Moş Crăciun motociclist” ajunge în acest an la cea de-a treia ediţie. Zeci de persoane defavorizate vor primi daruri de Crăciun de la motocicliştii cugireni.

”Moș Crăciun motociclist” este un eveniment caritabil organizat de Asociația Moto Lupii Sigidavei, care se desfășoară în orașul Cugir începând din anul 2014, cu scopul de a aduce zâmbete pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din orașul lor. Campania are nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare care pot face donații pentru cei aflați la nevoie, până în data de 22 decembrie.

”Persoanele care vor să ne sprijine în această acțiune, pot dona alimente, dulciuri, bani, jucării, etc. Oricine este binevenit alături de noi în această acțiune, la cumpărături, la împărțit alimente”, au transmis reprezentanții clubului.

Și pentru că anul acesta moșul va fi mai darnic, Asociația va acorda unui elev cu situație materială precară, dar cu rezultate bune la învățătură, din orașul Cugir, o bursă în valoare de 200 ron/lunar pe întreg anul școlar.

Evenimentul propriu zis va avea loc în data de 23 decembrie, când motocicliștii implicați în activitate vor pleca de la sediul asociației cu pachetele spre familiile nevoiașe.

Cei care doresc să ajute cu orice cred că ar putea fi de folos îi pot contacta pe Bogadan Suciu (0761653896) și Tudor Filip (0733051230).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 86 ori

Campania umanitară „Moş Crăciun motociclist”, organizată de asociația „Lupii Singidavei” din Cugir, ajunge în acest an la cea de-a treia ediţie
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.