cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Campania socială „Săptămîna legumelor și a fructelor donate”, desfășurată de elevi ai Scolii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir

Campania socială „Săptămîna legumelor și a fructelor donate”, desfășurată de elevi ai Scolii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir

Publicat în 23.11.2018 la ora 16:17

„Nimic nu se compară cu bucuria de a dărui”.  Aceasta este cea mai recentă lecție practică pe care au învățat-o elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir, clasa a II-a – step by step – sub îndrumarea învățătorilor Ionela Crăciun și Marcel Cibu și clasa a I-a  step by step – învățători Rozalia Mihu și Elisabeta Hada.

Astfel, în cadrul proiectului ”Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, copiii au învățat despre dăruire, s-au mobilizat, s-au organizat, au donat fructe și legume și apoi s-au bucurat de rezultatele muncii lor: bucurie și sprijin pentru mai multe familii nevoiașe de pe raza orașului Cugir.

Cei mai încântați au fost chiar școlarii care s-au bucurat că au putut întinde o mână de ajutor unor semeni de-ai lor aflați în dificultate.

„Prin acest demers s-a intenționat să se consolideze abilitățile copiilor de a trăi împreună cu ceilalți, într-o societate unită și solidară, în care primează valențele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea”, ne-a spus învățătoarea Ionela Crăciun.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 320 ori

Campania socială „Săptămîna legumelor și a fructelor donate”, desfășurată de elevi ai Scolii Gimnaziale Nr. 3 din Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.