cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Campania „Moș Crăciun Motociclist” a adus din nou zâmbetul pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din Cugir

Campania „Moș Crăciun Motociclist” a adus din nou zâmbetul pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din Cugir

Publicat în 23.12.2016 la ora 23:15

Mai este o zi până la Crăciun şi cu toţii aşteptăm cu nerăbdare Sărbătorile de Iarnă pentru a trăi magia acestor momente alături de cei dragi. Crăciunul este însă şi un prilej minunat de a ne gândi la cei din jur şi a face o faptă bună.

Campania „Moş Crăciun motociclist” a ajuns în acest an la cea de-a treia ediţie. Zeci de persoane defavorizate au primit daruri de Crăciun de la motocicliştii cugireni.

Evenimentul a avut loc în data de 23 decembrie, când membrii clubului implicați în activitate au plecat de la sediul asociației cu pachetele spre familiile nevoiașe. Motocicliştii au adus bucurie micuţilor din 8 familii din oraşul Cugir şi unei familii din Pianu de Jos. Alte 12 pachete vor pleca spre copii Casei de tip familial “Sfântul Andrei” din Vingard. Moşul motociclist va oferi şi 100 de pacheţele cu dulciuri copiilor care vor fi prezenţi mâine la bradul de Crăciun amplasat în faţa catedralei din centrul oraşului.

Și pentru că anul acesta moșul a fost şi mai darnic, Asociația, în colaborare cu un tânăr antreprenor local, a acordat două burse unor elevi cu situație materială precară, dar cu rezultate bune la învățătură, şi anume lui Dondea Denisa şi Maniu Daniel.

Şi pentru că Moş Crăciun vorbeşte pe limba tuturor copiilor, cel mai tânăr “lup” a surprins esenţa Sărbătorii Naşterii Domnului într-o simplă frază: “De Crăciun dăruim bucurie!” .

”Moș Crăciun motociclist” este un eveniment caritabil organizat de Asociația Moto Lupii Sigidavei, care se desfășoară în orașul Cugir începând din anul 2014, cu scopul de a aduce zâmbete pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din orașul lor.

Acest articol a fost citit de 411 ori

Campania „Moș Crăciun Motociclist” a adus din nou zâmbetul pe buzele copiilor și persoanelor nevoiașe din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.