cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Tiuț este în negocieri cu FC Botoşani

Călin Tiuț este în negocieri cu FC Botoşani

Publicat în 09.06.2014 la ora 12:29

banchet-metalurgistul-cugirUnul dintre jucătorii de bază din angrenajul echipei Metalurgistul Cugir în prima apartiţie a echipei de sub Drăgana în eşalonul terţ, Călin Tiut şi-a anunţat despărţirea de clubul la care “m-am simţit foarte bine şi am fost ca o adevărată familie”.

Paradele sale şi intervenţiile salutare avute în ediţia de campionat 2013-2013 în Liga a III-a l-au propulsat pe fostul unirist direct în prima ligă, acesta aflându-se la Botoşani, unde aşteaptă să semneze un contract convenabil. Nu de puţine ori Tiut a ajutat-o pe Metalurgistul Cugir să câştige partide importate, făcând meciuri antologice precum deplasarea din returul campionatului la Sebiş, unde a intervenit de foarte multe providenţial în faţa atacanţilor adverşi. Iată ce a declarat portarul după aventura sa la Metalurgistul Cugir.

Înainte de declaraţii, “Spiderman” de Cugir a fost asaltat de fostul său coleg de la Unirea Alba Iulia, Claudiu Oara, cei doi demonstrând că sunt prieteni adevăraţi, şi că familia Metalurgistului Cugir s-a dezvoltat într-o atmosferă plăcută.

Călin Tiut a declarat că în cazul în care nu va ajunge la niciun consens cu formaţia din Botoşani va reveni la Cugir, unde s-a simţit extraordinar şi a traversat o perioadă fastă în cariera sa. Acesta a sărbătorit alături de colegi, staff-ul tehnci şi conducere, terminarea primei ediţii din eşalonul terţ al fotbalului românesc.

Acest articol a fost citit de 432 ori

Călin Tiuț este în negocieri cu FC Botoşani
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *