cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan rămâne antrenorul echipei de sub Drăgana și în sezonul următor

Călin Moldovan rămâne antrenorul echipei de sub Drăgana și în sezonul următor

Publicat în 03.07.2016 la ora 21:10

calin-moldovan-martie-2016Incertitudinea ce învăluia soarta Metalurgistului Cugir se pare că s-a risipit, gruparea de sub Drăgana continuă activitatea în Liga a 3-a, pe banca tehnică rămânând antrenorul Călin Moldovan şi pentru viitoarea stagiune. Reunirea lotului este fixată pentru luni, 11 iulie 2016.

Până la urmă, conform ultimelor informaţii, conducerea clubului rămâne în aceeaşi formulă cu Ciprian Pahone – preşedinte (cu toate că s-a vehiculat faptul că va renunţa), sprijinit de Daniel Popa – vicepreşedinte şi Bogdan Petric. În privinţa lui Pahone, se poartă demersuri pentru a-l convinge să renunţe la decizia de a demisiona, manifestată după încheierea campionatului, dezamăgit fiind de ratarea obiectivului. Dacă nu se va reuşi acest lucru, Bogdan Petric va fi avansat în funcţia de preşedinte al clubului, acesta afirmând pe tema subiectului că „ar dori să se continue în aceeaşi formulă

Proiectul Metalurgistul continuă cu Călin Moldovan la timonă. Urmează o perioadă în care vom vorbi mai puţin şi vom munci enorm. Încercăm să reconstruim şi, aşa cum am obişnuit, Metalurgistul Cugir este o echipă a faptelor, nu a vorbelor„, a spus Bogdan Petric, manager general al Metalurgistului Cugir.

• Moldovan: „Important este că Metalurgistul continuă!”

Este foarte important faptul că se va continua activitatea. Urmează o perioadă foarte grea, în care vom avea mult de muncă, sperăm să reuşim să alcătuim un lot competitiv şi să închegăm o echipă. Sperăm să facem alegerile bune, atât valoric şi din punct de vedere al caracterului. Va fi greu, dar cu atât va fi mai frumos, dacă vom duce la capăt ceea ce ne propunem şi să obţinem rezultatele pe care ni le dorim„, a declarat antrenorul Călin Moldovan. În efectiv au mai rămas Lăncrănjan, Itu, Şuteu, Tăban şi Afrapt, majoritatea localnici. Iovănescu şi G. Goronea au încheiat contractele cu Metalurgistul Cugir şi au şanse reduse să continue.

Deşi au fost zvonuri care susţineau că formaţia cugireană este foarte aproape de colaps, ţinând cont de multiplele plecări din efectiv, până la urmă lucrurile au intrat în făgaşul normal, iar „roş-albaştrii” au depăşit momentul de cumpănă şi vor beneficia în continuare de sprijinul financiar al primăriei din localitate.

• Plecări pe bandă rulantă, lotul decimat, Vezan – prima ţintă

După terminarea campionatului, o serie de jucători de bază au părăsit divizionara terţă, printre ei numărându-se Tiut, Dragotă, Bold, Necşulescu, Cîrstean, Piko, M. Neagu, Şt. Radu, Chelaru, I. Radu, Petricău.

Pe de altă parte un nume vehiculat pe lista de transferuri este mijlocaşul Ovidiu Vezan (fost la Farul Constanţa), fost coleg cu Itu. „Vezan este unul dintre jucătorii care ne interesează, dar avem mulţi jucători pe listă. De asemenea, sunt şanse mari să-i convingem pe Letan şi Huţanu să rămână„, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

Acest articol a fost citit de 85 ori

Călin Moldovan rămâne antrenorul echipei de sub Drăgana și în sezonul următor
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *