cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan: „O mare parte din forța celor de la ASU Poli Timişoara este dată de suporterii din Banat”

Călin Moldovan: „O mare parte din forța celor de la ASU Poli Timişoara este dată de suporterii din Banat”

Publicat în 15.03.2016 la ora 15:01

suporteri-asuDerby-ul seriei a 4-a din Liga a 3-a se va desfășura vineri, sub Drăgana, și va aduce față în față primele două clasate, liderul ASU Poli și principala sa contracandidată la promovarea în eșalonul secund, Metalurgistul Cugir. 

Este un derby, în condiţiile în care se întânesc, conform clasamentului, cele mai bune echipe din seriei. Soarta promovării nu se va tranşa acum, dar dacă nu vom învinge, va fi infinit mai greu pentru noi. Categoric că ne gândim doar la varianta victoriei, sper să o şi obţinem”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

• Spectacol în tribune

Cum va fi deschisă spectatorilor şi tribuna întâi, iar la meci şi-a anunţat prezenţa şi celebra galerie „Peluza Sud”, este de aşteptat un spectacol de zile mari la Cugir. „Este admirabil ce se întâmplă în jurul acestei echipe din Timişoara şi pot afirma, fără a greşi, că suporterii reprezintă cel mai important atu al ASU Poli! Fac spectacol şi sunt necondiţionat alături de favoriţi„, a spus principalul ocupantei locului secund

• Chelaru, învoit de la lot!

La acest joc decisiv, Călin Moldovan se va baza şi pe serviciile internaţionalului Marius Chelaru, învoit câteva zile de la lotul naţional Under 19. Juniorul este al doilea marcator al echipei, cu 5 goluri (alături de Cîrstean) şi a punctat runda trecută la Cisnădie, deşi abia ajunsese la joc după amicalele „tricolorilor” cu Finlanda. „Am discutat cu oficialii federaţiei, cu antrenorul Andrei Spier. Nu se pune problema să lipsească de la acest joc, Chelaru se va prezenta la naţională cu câteva zile întârziere„, a menţionat Călin Moldovan.

Acest articol a fost citit de 121 ori

Călin Moldovan: „O mare parte din forța celor de la ASU Poli Timişoara este dată de suporterii din Banat”
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.