cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, înaintrea derby-ului de mâine cu „U” Cluj: „Suntem motivaţi şi pregătiţi să dăm randament maxim”

Călin Moldovan, înaintrea derby-ului de mâine cu „U” Cluj: „Suntem motivaţi şi pregătiţi să dăm randament maxim”

Publicat în 16.11.2017 la ora 16:40

Mâine, de la ora 14.00, pe „Arena CSO”, este derby-ul Seriei a 5-a a eşalonului terţ, „meciul anului” sub Drăgana, unde poposesc „şepcile roşii” conduse de Adrian Falub, o confruntare specială întrucât organizatorii vor dona încasările fostului antrenor Cristian Coroian, ce a suferit în 2015 un atac cerebral.

Amfitrionii (poziţia a 4-a) se duelează cu liderul seriei, ce are 3 puncte avans, „U”, la prima descindere în Alba în acest sezon, fiind cotată favorită certă la promovarea în eşalonul fruntaş. Absenţe de marcă din ambele distribuţii, suspendaţii Măd. Popa (Metalurgistul, plus accidentaţii Şuteu şi Scurtu), respectiv Ursu („U” Cluj, va reveni însă G. Giurgiu), nici Şt. Radu nefiind refăcut complet.

• Tricouri speciale pentru „Coro”, 150 de suporteri clujeni!

Pentru a marca momentul aparte, echipierii cugireni vor afişa înaintea jocului tricouri speciale, inscripţionate cu mesajul „Mereu alături de «Coro»”. Pe lângă miza unui joc de şase puncte, adrenalină suplimentară este adăugată de prezenţa a 150 de suporteri ai celei mai iubite echipe din Ardeal.  „Suntem la momentul actual, pe primul loc, singuri, fără alții. Ne ducem la Cugir să încercăm să jucăm în primul rând, să ne corectăm greșelile pe care le-am făcut. Să sperăm că va veni și rezultatul”, a declarat Adrian Falub pentru site-ul oficial al clubului. De două luni, de la instalarea ex-uniristului pe banca tehnică, “U” Cluj a “mers ceas”: 8 meciuri invincibile, 5 victorii succesive, un unic pas fals (remiză cu „viruşii verzi”), plus accederea în „optimile” Cupei României, după ce a eliminat Olimpia Satu Mare şi Ştiinţa Miroslava.

• Călin Moldovan: “Suntem motivaţi şi pregătiţi să dăm randament maxim”

Metalurgistul are un parcurs impecabil pe teren propriu, fiind unica din serie ce a strâns maximum de puncte: 4 victorii din tot atâtea meciuri şi speră să detoneze “bomba” într-o partidă ce contează enorm în economia stagiunii. “Ştim ce meci ne aşteaptă, întâlnim «U» Cluj, simbolul Ardealului, o echipă de tradiţie, cu jucători extrem de experimentaţi. Adversarii au brand, istorie, nume, suporteri, dar nu se vor afla acestea pe teren. Suntem motivaţi şi pregătiţi să dăm randement maxim în meciul de mâine. Categoric ţinem cont de faptul că jucăm cu liderul, că este un meci aparte din acest punct de vedere”, a afirmat Călin Moldovan, neînvins de 5 jocuri, cu 11 puncte acumulate în acest răstimp.

Acest articol a fost citit de 84 ori

Călin Moldovan, înaintrea derby-ului de mâine cu „U” Cluj: „Suntem motivaţi şi pregătiţi să dăm randament maxim”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.