cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, înainte de reunirea lotului Metalurgistul Cugir: „Mizăm pe omogenitate”

Călin Moldovan, înainte de reunirea lotului Metalurgistul Cugir: „Mizăm pe omogenitate”

Publicat în 19.01.2018 la ora 15:58

Metalurgistul Cugir are fixată reunirea pentru luni, 22 ianuarie 2018, ora 15.00, la „Arena Cugir”, la întâiul antrenament nefiind aşteptată vreo achiziţie, excepţie fiind doar câţiva juniori ce vor fi testaţi de antrenorul Călin Moldovan.

O„ţintă” pentru întărirea defensivei, apărătorul Ionuţ Neag (ex-Juventus Bucureşti) a dat curs propunerii venite de la ACS Şirineasa, cu care a semnat un contract pentru trei sezoane şi jumătate. La reunire vor fi prezenţi mijlocaşii Scurtu şi Şuteu (recuperaţi după problemele medicale), iar fundaşul Şt. Radu se va pregăti separat (nefiind restabilit complet). În privinţa modificărilor din efectiv, portarul N. Bănică va rămâne la Metalurgistul, cu toate că, la un moment dat intenţiona să plece, nemulţumit de statutul de rezervă, iar juniorul G. Oltean va fi împrumutat.

• Portarul N. Bănică rămâne sub Drăgana

Ne revedem cu speranţă şi dorinţa unui sezon reuşit, în care ne dorim să continuăm munca bună pe care am realizat-o în tur. Ne bucurăm că suntem cu toţii sănătoşi şi mizăm pe omogenitatea grupului. Vrem ca aprecierile primite în prima parte a campionatului să reprezinte o motivaţie în plus pentru a ne pregăti cât mai bine şi a avea evoluţii cât mai consistente în primăvară”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Primul joc de verificare va fi sâmbătă, 27 ianuarie, în deplasare cu Jiul Petroşani (Liga a IV-a Hunedoara), urmat de tradiţionalul stagiu centralizat, pe plan local, în perioada 30 (31 ianuarie) – 9 februarie. Partidele amicale sunt următoarele: CS Hunedoara (3 şi 9 februarie), „U” Cluj (7 februarie, deplasare), Industria Galda de Jos (17 februarie, locaţie nestabilită), CNS Cetate Deva (14 februarie, acasă), Sănătatea Cluj (24 februarie).

Acest articol a fost citit de 78 ori

Călin Moldovan, înainte de reunirea lotului Metalurgistul Cugir: „Mizăm pe omogenitate”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.