cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan este începând de astăzi noul antrenor al Metalurgistului Cugir

Călin Moldovan este începând de astăzi noul antrenor al Metalurgistului Cugir

Publicat în 03.10.2015 la ora 16:28

calin-moldovanCălin Moldovan (47 ani) a acceptat să preia funcţia de antrenor principal al Metalurgistul Cugir, formaţie părăsită ieri de către Marius Opric după înfrângerea de la Lugoj.

Oficialii cugireni s-au mișcat rapid, după ce Marius Opric a renunțat vineri, după jocul de la Lugoj, iar noul principal va fi luni la antrenament la Cugir, urmând să-l aibă secund tot pe Lucian Itu.

• Moldovan: „Vrem să promovăm”

Cunosc echipa știu că formează un grup valoros. Sper să facem treabă împreună. Încercăm să realizăm promovarea, să ne atingem obiectivul. Nu mi-e teamă că nu vom reuși, întrucât au trecut doar șase etape„, a menționat Călin Moldovan.

Moldovan a antrenat pe Luceafărul Oradea și s-a mai aflat în negocieri anul trecut cu gruparea de sub Drăgana, dar și în vară după problemele de sănătate întâmpinate de Cristian Coroian.

În situația dată, trebuia să ne mișcăm rapid. Îi mulțumim lui Marius Opric pentru că ne-a ajutat și sperăm că modificarea de pe banca tehnică să aducă un reviriment în planul rezultatelor. Așteptăm mai multe de la jucători și am încredere în Călin Moldovan, un antrenor tânăr, despre care avem referințe bune„, a spus președintele Ciprian Pahone.

În trecut, tehnicianul stabilit în Braşov a fost secundul unui alt ex-unirist Alexandru Pelici, atât la Forex Braşov cât şi la Arieşul Turda, iar până în vară a pregătit FC Zagon. Pe lista Cugirului s-a aflat și Sorin Bălu, care antrenează pe Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.

Acest articol a fost citit de 190 ori

Călin Moldovan este începând de astăzi noul antrenor al Metalurgistului Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.