cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, după victoria cu Milenium Giarmata: „Nu se poate vorbi de fotbal, pe o asemenea rușine de teren!”

Călin Moldovan, după victoria cu Milenium Giarmata: „Nu se poate vorbi de fotbal, pe o asemenea rușine de teren!”

Publicat în 25.03.2016 la ora 21:55

banca-rezerve-metalurgistul-giarmata-mar-2016La finalul meciului de la Giarmata antrenorul Călin Moldovan și-a declarat public nemulțumirea față de calitatea foarte proastă a gazonului pe care s-a disputat întâlnirea. Acesta a declarat:

În primul rând nu se poate vorbi de fotbal, pe o asemenea rușine de teren! Dar spre lauda lor, băieții au înțeles că-i așteaptă un meci de luptă. Merită felicitări, pentru că au demonstrat atitudine, au dovedit că suntem o echipă puternică și niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei. Victoria era la fel de importantă ca și în meciul cu ASU Poli, era imperios să învingem. Ne bucură faptul că suntem pe primul loc, dar am fi fericiți ca o asemenea clasare să o înregistrăm la finalul campionatului„, a spus antrenorul Călin Moldovan, care l-a avut în premieră pe foaia de joc pe cugireanul Mihai Udrea, la 16 ani, în contextul absențelor lui Chelaru și Huțanu. „Ușor le va veni rândul tinerilor fotbaliști localnici să debuteze la prima echipă„, a comentat Moldovan.

foto: sporttim.ro

Acest articol a fost citit de 263 ori

Călin Moldovan, după victoria cu Milenium Giarmata: „Nu se poate vorbi de fotbal, pe o asemenea rușine de teren!”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *