cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, după remiza de astăzi împotriva Unirii Alba Iulia: „Sunt dezamăgit de prima repriză, însă finalul ne-a aparținut”

Călin Moldovan, după remiza de astăzi împotriva Unirii Alba Iulia: „Sunt dezamăgit de prima repriză, însă finalul ne-a aparținut”

Publicat în 16.03.2018 la ora 21:52

Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia au remizat la zero, în primul derby „de Alba” din 2018, sub Drăgana. Jocul, deși fără goluri a fost unul spectaculos, iar dacă după primele 60 de minute „alb-negrii” erau nemulțumiți de tabelă, meritând să fi marcat, după aspectul jocului, la finele următoarei jumătăți de oră a fost rândul cugirenilor să regrete ocaziile irosite.

Cugirenii nu s-au regăsit până la eliminarea lui Lasconi (62), „piesele grele” Sorian și Măd. Popa având un randament sub așteptări, dar și-au revenit și au controlat finalul producându-i emoții mari lui Căt. Suciu într-un  final fierbinte, deși egalitatea numerică s-a restabilit după ce M. Neagu (78) a fost trimis și el la vestiare.

Antrenorul cugirenilor, Călin Moldovan a declarat: „Ținând cont că în prima repriză am jucat foarte slab, am fost dominați, adversarii au avut 2-3 situații mari de gol, nu am reușit să câștigăm duelurile directe, dar apoi, în repriza secundă am controlat întâlnirea, rezultatul este echitabil. În final am ratat noi situații uriașe în actul secund. Unirea a avut o altă față comparativ cu meciul cu Comuna Recea, a fost mai agresivă, mai determinată, știam aceasta și le-am spus jucătorilor. Din păcate nu reușim să câștigăm în fața conjudețenelor, meciuri în care sunt multe orgolii”.

Acest articol a fost citit de 124 ori

4.5
02

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.