cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, după eşecul cu CSM Lugoj: „Nu am arătat ca un lider, am aşteptat ca victoria să vină de la sine”

Călin Moldovan, după eşecul cu CSM Lugoj: „Nu am arătat ca un lider, am aşteptat ca victoria să vină de la sine”

Publicat în 10.04.2016 la ora 10:20

calin-moldovan-metalurgistul-cugir-csm-lugojCălin Moldovan, antrenorul Metalurgistul Cugir s-a arătat extrem de supărat după eşecul de sub Drăgana, în meciul cu CSM Lugoj, unul în care „roş-albaştrii” erau cotaţi favoriţi incontestabili, dar au ratat şansa să-şi consolideze fotoliul de lider.

„Am ratat un pas important, într-un moment favorabil, pe care nu am ştiut să-l exploatăm în favoarea noastră. Va fi greu, lupta continuă dar nu mai depindem doar de noi. Trebuie să mergem înainte, însă e nevoie să revenim la o altă gândire„, a declarat principalul Cugirului.

• Trei Doamne şi toţi trei…

Moldovan nu s-a putut baza pe niciunul dintre atacanţi, Cîrstean şi Iovănescu – fiind suspendaţi, I. Radu – nerefăcut, în plus, înaintea startului şi juniorul Al. Preda a acuzat probleme medicale. „Este foarte greu să joci fără atacant. L-am folosit pe Itu într-o altă poziţie, la fel şi pe Necşulescu. Am ratat 3-4 ocazii, iar la prima intrare în careu a adversarilor am comis un penalty şi aceasta a fost istoria meciului„, a menţionat Moldovan, după întâiul eşec acasă pe banca Metalurgistului şi prima înfrângere din 2016!

• „Fotbalul ne-a pedepsit! Toţi suntem responsabili, în frunte cu mine”

Fotbalul ne-a pedepsit astăzi. Trebuie să fim corecţi 100 la sută. Ştefan Radu a comis faultul, dar nu-i punem lui în cârcă înfrângerea. Toţi suntem responsabili, în frunte cu mine. Sub nicio formă nu am arătat ca un lider, n-am avut agresivitatea aşteptată, am aşteptat ca victoria să vină de la sine„, a spus tranşant Călin Moldovan, echipa de sub Drăgana pierzând un tempou extrem de important în cursa pentru Liga a 2-a, la primul meci din retur abordat din fotoliul de lider. Runda viitoare, Metalurgistul evoluează la Filiaşi, unde acum două etape a pierdut ASU Poli Timişoara, o altă „bombă” a returului.

Acest articol a fost citit de 123 ori

Călin Moldovan, după eşecul cu CSM Lugoj: „Nu am arătat ca un lider, am aşteptat ca victoria să vină de la sine”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *