cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Ţinând cont de brandul „U” Cluj, ne-ar conveni să evoluam în Seria a IV-a”

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Ţinând cont de brandul „U” Cluj, ne-ar conveni să evoluam în Seria a IV-a”

Publicat în 24.07.2017 la ora 11:32

Metalurgistul Cugir a încheiat prima săptămână, cu un amical câştigat lejer 4-0 cu CS Ocna Mureş iar de mâine, 25 iulie 2017, va intra în cantonament centralizat la domiciliu.

La antrenamentele conduse de Călin Moldovan vor participa, începând de astăzi, experimentaţii Dragoş Bănică (portar, Şurianu Sebeş) şi Ovidiu Stoianof (atacant, golgheterul cugirenilor în ediţia trecută).

Principalul Cugirului este mulţumit de emodul cum au răspuns elevii săi în această perioadă şi speră că gruparea de sub Drăgana va fi repartizată în Seria a 4-a, pentru a evita duelul cu „U” Cluj.

• Avem lotul cristalizat în proporţie de 70 de la sută”

Am încheiat o săptămână de readaptare la efort, am realizat ce ne-am propus. Sunt mulţumit de implicare şi modul cum au răspuns jucătorii. Lotul este cristalizat în proporţie de 70-80 la sută. Mai avem nevoie de un portar şi unul-doi atacanţi, Stoianof şi N. Bănică se vor prezenta luni. Ţinând cont la ce se anunţă în Seria a 5-a, ce fenomen este în jurul brandului „U” Cluj, va fi greu să se batp cineva cu „şepcile roşii”. Clar, ne-ar conveni să fim în Seria a IV-a, să avem posibilitatea să luptăm cu şanse reale pentru primele locuri”, a declarat Călin Moldovan.

Miercuri, de la ora 18.00, sub Drăgana va fi un amical de lux cu Pandurii Tg. Jiu, al doilea disputat în Alba de fosta prim-divizionară, după cel de sâmbătă, cu Unirea Alba Iulia, încheiat la egalitate 1-1 (joc întrerupt în minutul 73 din pricina vremii).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 195 ori

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Ţinând cont de brandul „U” Cluj, ne-ar conveni să evoluam în Seria a IV-a”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.