cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Meritam să acumulăm mai multe puncte în tur”

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Meritam să acumulăm mai multe puncte în tur”

Publicat în 09.12.2017 la ora 12:51

Metalurgistul Cugir s-a aflat etape bune printre contracandidatele „şepcilor roşii” în bătălia de la vârful seria a V-a a eşalonului terţ, însă ultimele două jocuri interne, cu „U” Cluj şi Sănătatea Cluj, partide în care s-au pierdut 5 puncte, au cântărit enorm în economia stagiunii de toamnă, încheiată pe poziţia a 4-a.

Rezultatele în ansamblu sunt bune, dar nu pe măsura jocului etalat în majoritatea partidelor, prestaţii apreciate de echipele împotriva cărora am jucat. Pe de altă parte, am pierdut copilăreşţe foarte multe puncte din pricina erorilor individuale. Cu mai multă atenţie, cu siguranţă iernam mai sus”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, ce merită felicitat pentru inspiraţia dovedită în cazul lui Andrei Făgărăşanu, „reprofilat” ca măsură de criză atacant şi devenit golgheterul seriei, cu 14 reuşite. Comparaţie, în cele 15 etape ale turului, fotoliul de lider al Seriei a 5-a a fost ocupat de „U” Cluj – 5 etape, Industria Galda, Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu – câte 3 etape, Fotbal Comuna Recea – două runde.

• Accidentările şi problemele de arbitraj

Gruparea de sub Drăgana a dus la bun sfârşit stagiunea deşi a avut un efectiv redus numeric şi subţiat şi din pricina accidentărilor de durată, vezi exemplele Şuteu, Scurtu sau Şt. Radu. „Ne-am confruntat cu mari probleme de lot, Şuteu şi Scurtu absentând perioade îndelungate. De asemenea, în meciuri importante ne-am lovit de greşeli flagrante de arbitraj îndreptate împotriva noastră”, a mai spus „principalul” Cugirului. Metalurgistul se va reuni în 15 ianuarie (e posibilă o amânare cu o săptămână a startului pregătirii), iar deocamdată strategia este în „stand bye”, un lucru fiind cert: „ţintele” primordiale vor fi jucătorii tineri, care să conteze ca juniori şi în ediţia 2018-2019. „Strategia de achiziţii o vom stabili de comun acord împreună cu conducătorii, o să discutăm pe această temă. Plecările, dacă vor fi, sunt condiţionate de transferurile pe care le dorim, dacă reuşim să le facem”, a încheiat antrenorul „roş-albaştrilor”.

Acest articol a fost citit de 95 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.