cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Formaţiile din Alba pot să pună probleme serioase promovării formației „U” Cluj!”

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Formaţiile din Alba pot să pună probleme serioase promovării formației „U” Cluj!”

Publicat în 16.08.2017 la ora 13:50

Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir, echipă clasată mereu pe podium în ultimele 4 ediţii ale Ligii a 3-a a fost invitat astăzi într-o emisiune la Radio Unirea FM, „principalul” cugirenilor vorbind despre repartizarea formaţiei de sub Drăgana în Seria a 5-a a Ligii a 3-a.

În privinţa promovării, nu va fi un galop de sănătate pentru „U” Cluj. Formaţiile din Alba pot să-i pună probleme la promovare„, a anunţat Călin Moldovan.

Vara trecută am trecut prin momente dificile, s-a pus problema desfinţării. Din pricina incertitudinii am pierdut aproape toţi jucătorii”, a povestit Călin Moldovan.

Acum, comparativ cu 2016 avem avantajul unei omogenităţi. Trebuie să fim mai puternici. Sunt mulţumit de campania de transferuri, dar ne mai trebuie 2-3 jucători. Am mai avea nevoie de fotbalişti în atac. Vrem, ca în fiecare an, să fim protagoniştii luptei la vârf”, a precizat antrenorul Cugirului.

• ”Cugirul este pregătit pentru Liga a 2-a”

„Noi trebuie să fim mândri că avem 4 reprezentante în Liga a 3-a. Va fi o stagiune interesantă, cu multe orgolii. Noi vem să batem în orice joc, şi cu Unirea Alba Iulia şi  cu Comuna Recea.

 „U” Cluj va avea o viaţă grea, îi va fi foarte greu. O formaţie din Alba îi va pune probleme, nu va fi un galop de sănătate. Din câte ştiu, Unirea Jucu şi FC Zalău există doar în acte, e o nouă de neseriozitate, doar vor încurca. E o bătaie de joc la adresa celorlalte competitoare”

În ceea ce priveşte infrastructura, terenul de joc, de antrenament, organizarea, grupele de copii, Metalurgistul Cugir este la nivelul echipelor de Liga a 2-a. Dacă ar fi să promovăm, cu siguranţă se vor găsi şi resurse financiare„, a mai explicat Moldovan

• Itu este inima echipei

*Itu este inima echipei, un băiat deosebit. Împreună cu domnul preşedinte Ciprian Pahone este unul dintre pilonii Metalurgistului”, l-a caracterizat Călin Moldovan pe secundul său, Lucian Itu”, a dezvăluit Călin Moldovan, care a mai menţionat că speră să aducă o nouă echipă de Liga 1 sub Drăgana, în Cupa României.

Acest articol a fost citit de 103 ori

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir: „Formaţiile din Alba pot să pună probleme serioase promovării formației „U” Cluj!”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.