cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Călin Furdui, administrator public Primăria Cugir: „Începând de noaptea trecută, am luat măsuri pentru degajarea zăpezii de pe principalele artere de circulație din oraș”

Călin Furdui, administrator public Primăria Cugir: „Începând de noaptea trecută, am luat măsuri pentru degajarea zăpezii de pe principalele artere de circulație din oraș”

Publicat în 17.01.2016 la ora 17:58

utilaj-deszapezire-cugirÎncepând din cursul nopții trecute, la Cugir, s-au luat măsurile necesare de contracarare a efectelor căderilor de zăpadă la nivelul orașului, începând cu principalele artere de circulație, dar și pe drumul ce leagă localitatea până la intersecția Șibot. 

După cum am aflat de la administratorul public al Primăriei Cugir, ing. Călin Furdui a fost mobilizat un echipaj format din 8 persoane care acționează cu două utilaje cu lamă, precum și un repartizor de sare și nisip.

„În baza unui plan de acțiune întocmit încă din luna noiembrie 2015, începând de noaptea trecută, am luat măsuri pentru degajarea zăpezii de pe strada Victoriei  până la Uzina Mecanică II, precum și pe principalele artere de circulație din oraș”, ne-a declarat edilul local.

Acesta a mai precizat că se are în vedere ca în funcție de evoluția căderilor de zăpadă să se intervină și pe drumurile situate pe Râul Mare și Râul Mic, zone în care se află case individuale, pensiuni turistice, case de vacanță și cabane turistice.

„Pe tot parcursul operațiilor de degajare a drumurilor am ținut o permanentă legătură și am avut o bună colaborare atât cu Poliția orașului, cât și cu Poliția locală Cugir.  Până în prezent nu ne-au fost semnalate cazuri de blocaje sau de înzăpeziri”, ne-a mai declarat administratorul public.

Este așteptat ca începând de luni dimineața să fie mobilizate echipele de lucru aparținând Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, care vor acționa pe străzi și în locurile unde nu au acces utilajele.

CONSTANTIN PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 708 ori

Comentarii

Un Comentariu la Călin Furdui, administrator public Primăria Cugir: „Începând de noaptea trecută, am luat măsuri pentru degajarea zăpezii de pe principalele artere de circulație din oraș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.