cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Călătorie pentru aflarea tainelor Universului efectuată de exploratorii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” din Cugir

Călătorie pentru aflarea tainelor Universului efectuată de exploratorii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” din Cugir

Publicat în 11.08.2015 la ora 21:03

gradinita-prichindel-cugir-aug-2015Cu toate ca a mai rămas destul timp din vacanța de vară, Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel”  Cugir a găzduit pentru a patra oară Atelierele de Vară  „Şotron 2015″.

Micii şi marii „exploratori”, au pornit 10 zile într-o lume plină de aventură şi neprevăzut, pe „Insula de nisip” , alături de educatoarele: Diana Sbuchea, Eleonora Ţenea, Elena Ţigan, Mihaela Urieşu şi Ilona Bîrsan.

Pentru a ajunge să descopere misterele acestei insule „Infinite” copiii au străbătut în fiecare dimineaţă un traseu cu diverse obstacole: șotron, tunel, căţărări, sărituri, aruncări la coş.

Asemeni lui Apolodor, „Exploratorii universului” de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” au pornit şi ei într-o călătorie în care să descopere tainele Universului prin: muzică, culoare, experimente, sport, dans, pozie, cifre. Activităţile desfăşurate au fost variate atractive şi pline de necunoscut, alături de voluntarii: Maria Dima, Flavia Trif, David Uriesu, Iulius Uriesu, şi invitaţii: actorii Casei de Cultură Cugir şi profesoara Corina Băcăinţan.

Călătoria a început în data de 24.07.2015 şi s-a finalizat săptămâna trecută, când părinţii au participat alături de copiii lor la festivitatea de închidere a atelierelor unde au văzut descoperirile făcute de  cei mici. ,,Eforturile „exploratorilor” au fost răsplătite cu un „Certificat de explorator”, pentru a continua călătoria mai departe în zilele rămase de vacanţă’’, ne-a declarat educatoarea Ilona Bârsan.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 325 ori

Călătorie pentru aflarea tainelor Universului efectuată de exploratorii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindel” din Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.