cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cabană turistică de pe Valea Pleșii din Cugir mistuită de flăcările pornite de la un coș de fum necurățat

Cabană turistică de pe Valea Pleșii din Cugir mistuită de flăcările pornite de la un coș de fum necurățat

Publicat în 01.01.2017 la ora 16:04

În dimineața zilei de astăzi, 1 ianuarie 2017, în jurul orei 04.00, Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir, a fost chemat să intervină la un incendiu declanșat la o cabană turistică situată pe Valea Pleșii, în locul numit „Făgețel”.

Evenimentul s-a produs chiar in momentul in care cele cateva perechi, care au petrcut Revelionul la cabana respective se pregateau de plecare spre domiciliile din oras. Atunci au observat ca acoperisul locatiei in care au tinut petrecerea se afla in flacari.

Potrivit inspectorului SVSU, Mircea Zbutea la fata locului s-a deplasat imediat un echipaj format din 10 pompieri si 2 autospeciale, care au facut toate eforturile pentru a salva tot ceea ce se mai putea salva. Din pacate, cabana s-a facut scrum, proprietarul reusind sa salveze in cateva clipe un moto – generator electric si cateva obiecte de valoare. Pompierii au reusit de asemenea, sa scape de furia flacarilor si o filigorie situate in apropierea cabanei.

Din informatiile furnizate de Zbutea paguba este destul de mare si a fost cauzata de cosul necuratat al sobei din incinta cabanei.

Constantin Predescu

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 882 ori

Cabană turistică de pe Valea Pleșii din Cugir mistuită de flăcările pornite de la un coș de fum necurățat
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.