cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Buget de 7,7 milioane de lei pentru înființarea rețelelor de canalizare și stații de epurare la Șibot

Buget de 7,7 milioane de lei pentru înființarea rețelelor de canalizare și stații de epurare la Șibot

Publicat în 23.03.2019 la ora 12:00

Primăria comunei Șibot urmărește atribuirea unui contract în valoare de 7,7 milioane de lei fără TVA în vederea înființării rețelelor de canalizare și stațiilor de epurare în localitățile Șibot și Balomirul de Câmp.

”Se dorește achiziţionarea serviciilor de lucrări pentru obiectivul Rețea canalizare menajeră și stații de epurare în localitățile Șibot și Balomirul de Câmp. În localitatea Șibot rețeaua de canalizare va avea 11.743 metri liniari, vor fi amenajate 392 de cămine de vizitare; 3 subtraversări de drumuri; În localitatea Balomiru de Câmp – lungimea rețelei de canalizare va fi de 4.581 metri liniari, vor fi executate 9 subtraversări de drumuri (din care o subtraversare de autostradă), 2 subtraversări de cale ferată, 6 subtraversări de cursuri de apă, 1 subtraversare de gaz, 750 de racorduri, 392 de cămine de vizitare, stații de pompare ape uzate – 5 bucăți”, se arată în documentația publicată pe SEAP.

Valoarea totală estimată a contractului este de 7.746.890 de lei fără TVA. Ofertele firmelor interesate pot fi depuse până în data de 10 aprilie 2019.

Acest articol a fost citit de 295 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.