cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Brad de Crăciun de 14 metri înălțime, instalații luminoase și căsuțe din lemn, amplasate în centrul orașului Cugir

Brad de Crăciun de 14 metri înălțime, instalații luminoase și căsuțe din lemn, amplasate în centrul orașului Cugir

Publicat în 25.11.2016 la ora 20:45

brad-cugir-2016-noiembrieÎn cursul după-amiezii zilei de astăzi, lucrători ai Administrării Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei orașului Cugir au adus şi ridicat, pe platoul din faţa Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, tradiţionalul Brad de Crăciun.

Bradul, cu un coronament deosebit a fost adus  de la Ocolul Silvic „Sâpcea” R.A. Cugir, măsoară aproximativ 14 metri înălţime, iar peste câteva zile urmează să fie împodobit cu globuri şi beculeţe multicolore menite să confere acestuia un farmec special.

casute-cugir-2016-noiembrieTot astăzi, în fața magazinelor „Complex” s-a încheiat actiunea de amplasare a mai multor chioșcuri (căsuțe de lemn) prin intermediul cărora vor fi comercializate în perioada sărbătorilor de iarna, diverse produse căutate atât de adulți, dar mai ales de copii.

Potrivit edililor locali, startul aprinderii luminiţelor bradului va fi dat de pe data de 6 decembrie 2016, cu ocazia sărbătoririi zilei de „Sfântul Nicolae” şi urmează să strălucească până după sărbătorile de iarnă.

Nu va lipsi din decor sania trasă de reni, menită să-i încânte pe cei mici, iar strada Alexandru Sahia și spațiile din jurul bisericii vor fi decorate cu globuleţe, ghirlande şi instalaţii electrice, reprezentând imagini specifice sărbătorilor de Crăciun. În preajma bradului, ca de fiecare dată, vor fi organizate manifestări artistice consacrate sărbătorilor de Crăciun, printr-un repertoriu divers, susţinut de colindătorii unităților școlare din oraş, dar şi de corurile bisericeşti care vor concerta în cadrul unor programe cât se poate de atractive.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 806 ori

Brad de Crăciun de 14 metri înălțime, instalații luminoase și căsuțe din lemn, amplasate în centrul orașului Cugir
3.3 (66.67%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.