cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Bogdan Petric: „Totul trebuie luat pas cu pas, sperăm la Liga a III-a”

Bogdan Petric: „Totul trebuie luat pas cu pas, sperăm la Liga a III-a”

Publicat în 19.06.2013 la ora 9:56

Marţi, cu o zi înaintea meciului de baraj pentru Liga a III, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, managerul sportiv al echipei CSO Cugir, Bogdan Petric  consideră că forma sportivă a băieţilor este foarte bună la fel ca şi ambiţia de a juca în Liga a III-a.

oficiali-cso-cugir-oradeaAmintim faptul că CSO Cugir a fost pe podium în ultimii trei ani, locul 3 (2011), locul doi (2012), prima poziţie în acest sezon, cu 21 de puncte în faţa locului secund, iar din aceste motive managerul sportiv al echipei consideră că lotul condus de antrenorul Kilin a ajuns să fie „o familie”.  „Avem o echipă omogenă, avem o familie, jucătorii sunt împreună deja de doi trei ani, au mai venit câţiva jucători, dar relaţiile de joc sunt foarte bune, suntem prieteni, suntem o adevărată familie, iar acest lucru poate face diferenţa în meciul de miercuri. Experienţa jucătorilor, Lucian Itu şi a celor care au mai evoluat în Divizia B şi C pot  fi decisive pentru calificare” a declarat optimist managerul sportiv al echipei, Bogdan Petric.

Campioana judeţului Alba va susţine, miercuri, 19 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea partida de baraj cu Rapid Jibou, reprezentanta judeţului Sălaj.

Acest articol a fost citit de 496 ori

Bogdan Petric: „Totul trebuie luat pas cu pas, sperăm la Liga a III-a”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *