cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Bătrân din Săliștea Deal accidentat la tăiat de lemne și transportat în stare de inconștiență la spital

Bătrân din Săliștea Deal accidentat la tăiat de lemne și transportat în stare de inconștiență la spital

Publicat în 16.07.2014 la ora 16:30

ambulanta-decese-cugirÎn cursul dimineții de ieri, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au fost sesizaţi, despre faptul că într-o pădure situată pe raza localităţii Săliştea Deal s-a produs un accident în urma căruia un bărbat de 76 de ani a fost accidentat în zona capului.

Potrivit IPJ Alba, “la fata locului s-au deplasat şi un echipaj medical din cadrul Spitalului Orăşenesc Cugir, care au constatat că victima a fost accidentată în zona capului şi este în stare de inconştienţă iar, după acordarea îngrijirilor medicale au asigurat transportarea acesteia la Spitalul municipiului Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că victima, împreună cu alte două persoane, s-au deplasat în pădure pentru a tăia lemne de foc şi din cauza neatenţiei a fost lovit de un lemn.

Poliţiştii au înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări cu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă, fapta pedepsită de art.196 alin. 1 din Cod pen.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 403 ori

Bătrân din Săliștea Deal accidentat la tăiat de lemne și transportat în stare de inconștiență la spital
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *