Rămâi conectat

Ştiri din zonă

Bărbatul de 56 de ani din Șibot care și-a agresat concubina a fost reținut. Femeia a ajuns la spital

cugirinfo.ro

Publicat

în

Marți, 16 ianuarie 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din comuna Șibot, care este cercetat pentru violență în familie.

În noaptea de 15/16 ianuarie 2024, bărbatul ar fi agrest-o pe concubina sa, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, provocându-i leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

În cursul zilei de azi, 17 ianuarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Ştiri din zonă

Ravagii făcute de o ploaie torențială însoțită de grindină, la Tărtăria

cugirinfo.ro

Publicat

în

O ploaie cu grindină de mari dimensiuni a făcut ravagii duminică în satul Tărtăria, comuna Săliștea. Curțile și grădinile oamenilor au fost acoperită de bucăți de gheață, ca după o ninsoare.

Codul galben de vreme rea și-a spus cuvântul la Tărtăria unde o ploaie de câteva minute, cu grindină a făcut prăpăd în curțile și grădinile localnicilor.

Oamenii spun că grindina le-a distrus grădinile, dar și florile din curți și pomii fructiferi.

Reamintim că județul Alba se află sub avertizare de vreme rea până duminică la ora 23.00. Sunt prognozate averse torențiale, descărcări electrice, vânt, dar și grindină.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştiri din zonă

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 704K

cugirinfo.ro

Publicat

în

La data de 8 mai 2024 în jurul orei 20.45, polițiștii din Cugir au intervenit pe DJ 704K unde a fost sesizată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 704K, într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat într-un canal de colectare a apei pluviale.

În urma accidentului, un bărbat de 63 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştiri din zonă

Tânăr de 23 de ani reținut de polițiști, după ce a provocat scandal într-un imobil din Șibot și l-a atacat pe proprietar cu un cuțit

cugirinfo.ro

Publicat

în

Marți, 23 aprilie 2024, în jurul oriei 21.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 23 de ani, din comuna Poiana Mare, județul Dolj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 23 aprilie, în timp ce se afla la locuința unui bărbat de 31 de ani, din comuna Șibot, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, i-ar fi provocat acestuia din urmă leziuni minore la o mână, cu ajutorul unui cuțit.

În cursul zilei de azi, 24 aprilie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir