cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat împușcat în picior, în poligonul de încercare al Fabricii de Arme Cugir

Bărbat împușcat în picior, în poligonul de încercare al Fabricii de Arme Cugir

Publicat în 17.05.2019 la ora 12:44

Un accident de muncă soldat cu rănirea prin împușcare a unui bărbat a avut loc în această dimineață, la Fabrica de Arme din orașul Cugir.

„O persoană a fost ranită, prin împușcare, în picior. A fost transportată, in stare stabila, la spital. Accidentul s-a produs in poligonul de incercare al fabricii. Facem cercetari”, a transmis reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE: Potrivit inspectorului Vasile Suciu, de la ITM Alba, bărbatul rănit este unul dintre lăcătuși. Acesta regla o armă care a fost testată în poligon și avea un glonț pe țeavă. După declanșare, glonțul a zburat în tavan, de unde a ricoșat și l-a lovit pe bărbat în pulpa unui picior.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Cugir, unde a fost stabilizat și apoi a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia unde va fi operat.

”Pacientul a fost internat pe secție de ortopedie-traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în vederea unei intervenții chirurgicale. Acesta se află în stare stabilă”, a declarat reprezentantul unității medicale, Alexandra Mateș.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1733 ori

Comentarii

Un Comentariu la Bărbat împușcat în picior, în poligonul de încercare al Fabricii de Arme Cugir

  1. Bunea adi Răspunde

    18.05.2019 la 0:01

    Atatea nenorociri la aceasta fabrica si totusi nimeni nu plateste.
    Chiar directorul a condus si fara contract, iar ca rasplata pentru toate nenorocirile si-a marit salariul spre 200 de milioane. In timp ce angajatii traiesc la salariul minim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.