cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat din Cugir sancţionat de jandarmi după ce şi-a ameninţat familia şi vecinii cu moartea

Bărbat din Cugir sancţionat de jandarmi după ce şi-a ameninţat familia şi vecinii cu moartea

Publicat în 08.03.2016 la ora 11:18

retinuti-jandarmiÎn cursul serii de ieri jandarmi cugireni au intervenit prompt în „blocul NATO” pentru a calma un bărbat violent după ce acesta şi-ar fi ameninţat familia şi vecinii cu moartea.

Potrivit Jandrmeriei Alba, “un echipaj de jandarmerie a intervenit luni, 7 martie, la ora 22.00 în blocul NATO din Cugir deoarece un locatar, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se manifesta violent. Intervenţia jandarmilor fusese solicitată chiar de rudele acestuia, după ce atât ele cât şi vecinii care au încercat să-l potolească fuseseră ameninţaţi cu moartea. În vârstă de 40 de ani, bărbatul este cunoscut pentru  comportamentul violent pe care-l are atunci când consumă alcool, motiv pentru care ameninţările au constituit un serios motiv de îngrijorare.

Având în vedere starea de beţie a acestuia şi faptul era un  risc potenţial la adresa celor din jur, a fost condus la Spitalul Orăşenesc Cugir, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde a rămas internat peste noapte. Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 484 ori

Bărbat din Cugir sancţionat de jandarmi după ce şi-a ameninţat familia şi vecinii cu moartea
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.