cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat din Cugir sancţionat contravențional de jandarmi după ce a vrut să-și evacueze familia din casă

Bărbat din Cugir sancţionat contravențional de jandarmi după ce a vrut să-și evacueze familia din casă

Publicat în 04.04.2016 la ora 11:20

retinuti-jandarmiUn bărbat din Cugir a fost sancţionat contravențional de jandarmi pentru că s-a certat cu familia şi a vrut să o evacueze afară din casă. Acesta se afla în avansată stare de ebrietate şi a  fost condus la spitalul orășenesc unde a rămas internat.

În urma unui apel la 112, duminică, 3 aprilie, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada George Coşbuc din oraşul Cugir deoarece un bărbat a semnalat faptul că fiul său fugise de acasă. Băiatul, în vârstă de 16 ani, a fost găsit de jandarmi în preajma blocului unde locuieşte şi le-a spus acestora că a plecat din apartament deoarece tatăl său consumase alcool şi era foarte violent.

Cele relatate de minor s-au confirmat foarte repede deoarece, chiar şi din faţa blocului, tatăl acestuia putea fi auzit cum înjura şi ameninţa cu bătaia ceilalţi membri de familie. Din relatările vecinilor, vizibil deranjaţi de acest comportament, a reieşit că bărbatul  nu este la prima faptă de acest fel şi, ori de câte ori se îmbată, soţia şi cei cinci copii minori au de suferit. Mai mult, de un tratament asemănător au parte şi cei care îi solicită să înceteze, deoarece multe din episoadele violente, cum este şi cel de faţă, se desfăşoară pe timpul nopţii.

Identificat ca fiind F.S. (50 de ani), a fost condus la Spitalul Oraşului Cugir deoarece starea de beţie în care se afla putea constitui un risc la adresa sănătăţii sale. A fost internat, nu înainte însă ca jandarmii să-l sancţioneze contravenţional cu amendă în valoare de 300 lei.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 471 ori

Bărbat din Cugir sancţionat contravențional de jandarmi după ce a vrut să-și evacueze familia din casă
4.5 (90%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.