cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat din Cugir amendat de jandarmi după ce a vrut să-și bată fiica pentru că a surprins-o fumând

Bărbat din Cugir amendat de jandarmi după ce a vrut să-și bată fiica pentru că a surprins-o fumând

Publicat în 27.10.2015 la ora 12:05

Un bărbat din Cugir în vârstă de 37 de ani a aflat ca fiica sa fumează şi a vrut să-i aplice o corecţie fizică. Fata a apelat 112 şi a primit ajutor din partea unui echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică.

Apelul la 112 a fost recepţionat luni, 26 octombrie, la ora 14.15 şi venea din partea unei minore care solicita ajutor de urgenţă deoarece se temea de tatăl său. La domiciliul acesteia, situat pe strada Nicolae Copernic din Cugir a intervenit imediat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că incidentul a izbucnit în momentul în care tatăl şi-a surprins fiica, minoră, fumând. I-a reproşat acest comportament şi, pe fondul alcoolului consumat şi a replicilor pe care le-ar fi primit de la fată, ar fi ajuns să o înjure, să o îmbrâncească şi să o ameninţe cu alte acte de violenţă, inclusiv cu aceea “că îi va băga ţigara aprinsă-n gura”. Cearta a luat amploare atunci când în ajutorul fetei a intervenit mama sa şi a culminat când cele două, temându-se pentru integritatea fizică, au părăsit locuinţa pentru a se refugia în vecini. Astfel, conflictul a continuat în stradă, soţul reproşându-i soţiei faptul că nu şi-a supravegheat suficient de bine fiica.

Jandarmul şi poliţistul au acţionat pentru aplanarea incidentului şi împiedicarea bărbatului de a–şi pune în practică ameninţările. Totodată, deoarece acesta prezenta urme de sânge pe mâini, l-au condus la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Acest articol a fost citit de 339 ori

Bărbat din Cugir amendat de jandarmi după ce a vrut să-și bată fiica pentru că a surprins-o fumând
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.