cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat de 61 de ani găsit decedat în această dimineață, lângă propria bicicletă, pe strada Ion Creangă din Cugir

Bărbat de 61 de ani găsit decedat în această dimineață, lângă propria bicicletă, pe strada Ion Creangă din Cugir

Publicat în 29.01.2018 la ora 12:07

Azi dimineață, în jurul orei 6.30, cei care se deplasau pe strada Ion Creangă din localitate au descoperit, prăbușit lângă o bicicletă, un cetățean, care zăcea fără suflare.

În urma apelului la 112, la fața locului a sosit Poliția orașului Cugir și o ambulanță.  În urma operațiilor de resuscitare,  medicii SMURD, n-au făcut decât să constate decesul bărbatului.

Potrivit primelor informații, este vorba de Eugen Pașca (61 de ani), din Cugir, angajat ca rectificator la Societatea Uzina Mecanică. După cum ne-au informat unii colegi de muncă, bărbatul se îndrepta spre serviciu, iar din cauza faptului că avea probleme de natură cardiacă, i s-ar fi făcut rău și a căzut de pe bicicletă.

Trupul bărbatului a fost ridicat de la fața locului și trimis la Serviciul  de Medicină Legală Alba pentru necropsie, unde se va stabili cu exactitate cauza decesului. Conform surselor, nu există suspiciuni referitoare la alte cauze care ar fi provocat moartea lui E.P.
Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1567 ori

Bărbat de 61 de ani găsit decedat în această dimineață, lângă propria bicicletă, pe strada Ion Creangă din Cugir
3.7 (74.29%) 7 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.