cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat de 39 de ani din Cugir reținut de polițiști, după ce a provocat scandal în blocul în care locuiește și și-a amenințat și agresat vecinele

Bărbat de 39 de ani din Cugir reținut de polițiști, după ce a provocat scandal în blocul în care locuiește și și-a amenințat și agresat vecinele

Publicat în 10.09.2019 la ora 12:52

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un bărbat care duminică seara a provocat scandal în blocul în care locuiește și și-a amenințat și agresat vecinele. Bărbatul este cunoscut cu un comportament violent, manifestat pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

La data de 9 septembrie 2019, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru amenințare, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 8 septembrie 2019, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește, ar fi provocat un scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, amenințându-le și agresându-le pe trei femei de 37, 39 și 66 de ani, care locuiesc în același bloc. De asemenea, bărbatul a provocat daune materiale imobilului, iar pe una dintre femei nu a lăsat-o să iasă afara din locuință.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Aba

Acest articol a fost citit de 750 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.