cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat de 36 de ani din Cugir, dat în urmărire internaţională de autoritățile judiciare din Belgia, reținut de polițiști

Bărbat de 36 de ani din Cugir, dat în urmărire internaţională de autoritățile judiciare din Belgia, reținut de polițiști

Publicat în 20.12.2018 la ora 12:30

Un bărbat de 36 de ani din Cugir,  pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de viol, a fost depistat de poliţiştii din Cugir, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Joi, 19 decembrie 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Oraşului Cugir l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 36 de ani, din Cugir, care era urmărit internaţional.

Pe numele  acestuia, autorităţile judiciare belgiene au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracțiunii de viol.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării mandatului european de arestare.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1507 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.