cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat de 34 de ani din Vinerea înjunghiat de partenerul de pahar

Bărbat de 34 de ani din Vinerea înjunghiat de partenerul de pahar

Publicat în 21.08.2014 la ora 12:18

politie-noapteaPoliţiştii din Alba, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs, în cursul zilei de ieri, un incident în urma căruia o persoană a ajuns la spital cu plăgi înjunghiate.

În data de 20 august, ora 22.00, Poliția oraşului Cugir a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului Orăşenesc Cugir, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adusă o persoană care prezintă mai multe plăgi înjunghiate.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în seara aceleiaşi zile, în jurul orei 21.30, între B.N.M., de 34 de ani, din localitatea Vinerea şi H.B., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan în timp ce erau în locuinţa unui vecin, unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

În timpul conflictului, H.B. i-a aplicat lui B.N.M. 3 lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul toracelui  şi axilei stângi.

Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

”Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei lui H.B”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 2495 ori

Bărbat de 34 de ani din Vinerea înjunghiat de partenerul de pahar
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *