cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Banca tehnică a echipei CSO Cugir va fi asigurată în continuare de cuplul Kilin – Itu

Banca tehnică a echipei CSO Cugir va fi asigurată în continuare de cuplul Kilin – Itu

Publicat în 04.07.2013 la ora 21:06

Zemanta Related Posts ThumbnailUnica reprezentantă a judeţului Alba rămasă pe harta fotbalului românesc, CSO Cugir, viitoarea Metalurgistul Cugir se pregăteşte să demareze pregătirile în vederea următorului sezon, această vară fiind una fierbinte pentru echipa de sub Drăgana.

Sunt foarte multe chestiuni de rezolvat pe termen scurt, pe toate palierele organizatorice, ţinând cont şi de desprinderea secţiei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc, dar şi de pasul făcut spre eşalonul superior, motiv pentru care, inerent, bugetul echipei ar trebui suplimentat substanţial. Tocmai din acest motiv al reorganizării administrative, deocamdată nu s-au achitat primele cuvenite pentru realizarea obiectivului, însă sunt semnale în rezolvarea situaţiei în cursul săptămânii viitoare.

Liga a 3-a ar trebui să se dispute în stagiunea viitoare sub forma a 4 serii a câte 18 echipe, caz în care cheltuielile unei echipe ar fi suplimentate de deplasările inevitabil mai lungi şi un număr sporit de meciuri. “Aşteptăm să terminăm cu documentaţia, cu problemele juridice, să primim actele necesare de la Judecătorie, Ministerul de resport şi Federaţia Română de Fotbal, să avem CIS-ul. Noi vrem să începem pregătirile săptămâna viitoare, depindem şi de actele respective, dar în acelaşi timp să primim informaţii reale de la federaţie în privinţa campionatului viitor. Un lucru este cert, echipa va fi condusă de pe banca tehnică de antrenorii Alexandru Kilin – principal şi Lucian Itu – secund, ultimul continuând şi ca jucător”, a spus preşedintele Ciprian Pahone.

Kilin a fixat luni reunirea

Antrenorul Alexandru Kilin a fixat drept dată a începerii antrenamentelor ziua de luni, 8 iulie, asta deoarece există multe probleme în suspans, iar timpul presează, dar probabil că revenirea la lucru va fi amânată cu câteva zile. “Până în 15 iulie ar trebui să ne înregistrăm la FRF şi sunt multe necunoscute legate de partea juridică, omologarea terenului, contractele antrenorilor şi jucătorilor”, a afirmat Kilin, care şi-ar dori întărirea efectivului cu încă 4-5 transferuri, dar în primul rând păstrarea lui Cîrstean, D. Lupşan şi Iancău – aflaţi la final de contract. “N-aş vrea să par prea pesimist, însă perioada imediat următoare, pe termen scurt, va fi una dificilă pentru toţi cei implicaţi. Am discutat în mare parte pe această temă cu conducătorii echipei, dar mai sunt detalii de lămurit”, a apreciat Kilin, ce are în spate o lungă carieră, aproape 5 decenii de fotbal, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 389 ori

Banca tehnică a echipei CSO Cugir va fi asigurată în continuare de cuplul Kilin – Itu
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *