cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir: Andreea Badiu și Matteo Borza au fost aleși Miss și Mister Boboc – 2018

Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir: Andreea Badiu și Matteo Borza au fost aleși Miss și Mister Boboc – 2018

Publicat în 24.11.2018 la ora 16:45

Centrul Culturul Cugir a găzduit, ieri seară, ediția 2018, a Balului Bobocilor, eveniment organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir.

Scenariul balului din acest an a fost inspirat din serialul american de desene animate, „Total Drama Island” (Insula Dramei Totale) difuzat de Cartoon Netwoork. Ca și personajele din serial, care se bat pentru câștigarea marelui premiu de 100,000 $, tot așa a existat o competiție și între cele cinci perechi de boboci pentru ași adjudeca marele premiu de Miss și Mister Boboc.  Show-l s-a dovedit deosebit de atractiv, cu scenete de teatru, muzică, dans, dar și cu probe speciale de concurs, pentru care s-au luptat:  Gabriel Sabin și Giulia Loga, Costel Sârbu și Ioana Marin, Matteo Borza și Ciubotar Monica, Badiu Andreea Maria și Andrei Sebastian Gavriș, Dan Motocea și Jug Roxana.

Spectatorii au fost entuziasmați atunci,  cînd pe scenă și-au făcut apariția: trupa de dans Exonorotic Kids Cugir, Radu Stoian și Bianca Vesa (Clubul de Dans Sportiv „Pro Dance 2007″ Cugir), Fanfara de Copii a Centrului Cultural Cugir, Ioana Banu și Răzvan Micu care au pus în scenetă „Bucluclașa literă F”. Au încântat de asemenea publicul prin prestația lor: Antonia Tufănescu, Tudor Țigănilă, Andrei Borza și Andra Bartalicz, rapperul Marian Gălan și în încheiere Trupa „The Bitt” din Cugir.  Juriul i-a desemnat drept Miss și Mister Boboc Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, pe Andreea Badiu și Matteo Borza.

Titlul de Miss și Mister Popularitate  Balulul Bobocilor s-a decis printr -un vot online pe pagina de socializare a colegiului cugirean. Aceștia sunt Andrei Gavriș și Roxana Jug.

Locul II a fost acordat elevilor Dan Motocea și Ioana Marian, iar locul III concurenților Gabriel Sabin și Iulia Loga. Locul al IV – lea a revenit elevilor Monica Ciubotaru și Costel Sârbu.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 592 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.