cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Bacalaureatul 2013 în Cugir – A început evaluarea competenţelor orale la Limba şi Literatura Română

Bacalaureatul 2013 în Cugir – A început evaluarea competenţelor orale la Limba şi Literatura Română

Publicat în 11.06.2013 la ora 0:20

cladire-colegiu-david-prodan-cugirBacalaureatul 2013 în Cugir a luat startul, luni dimineaţa, în cadrul primei sesiuni de vară a examenului naţional, prin proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicar orală în limba şi literatura română. Conform programării, proba se desfăşoară pe parcursul a două zile urmând  să se încheie pe 11 iunie. Elevii au interdicţie să intre în sala în care se susţine proba cu telefoane mobile, dicţionare sau fiţuici, cei surprinşi cu astfel de mijloace de inspiraţie riscând să fie daţi afară din sală şi eliminaţi din examen.

Potrivit directorilor celor două licee, în Cugir vor susţine această probă 174 de elevi împărţiţi în două centre de examene, dintre care 77 la Colegiul Tehnic “ID Lăzărescu” şi 97 la Colegiul Naţional “David Prodan”.

La sfârşitul probei, elevii vor primi un calificativ, în funcţie de nivelul de competenţă pe care acesta l-a dovedit în timpul probei: mediu, avansat şi experimentat. Elevii care nu se prezintă la probele orale, pot susţine probele scrise, dar nu pot promova Bacalaureatul în sesiunea de vară.

Acest articol a fost citit de 399 ori

Bacalaureatul 2013 în Cugir – A început evaluarea competenţelor orale la Limba şi Literatura Română
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.