cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Aventurile lui “Muc cel Mic”, în 21 și 22 februarie, pe scena Casei de Cultură a oraşului Cugir

Aventurile lui “Muc cel Mic”, în 21 și 22 februarie, pe scena Casei de Cultură a oraşului Cugir

Publicat în 13.02.2013 la ora 16:59

Casa de Cultură a oraşului Cugir pregăteşte un spectacol inedit pentru elevii claselor I-IV şi preşcolarii din Cugir. În zilele de 21 şi 22 februarie, copiii sunt aşteptaţi în sala de spectacole  pentru a se bucura timp de o oră de aventurile micului Muc, personajul principal al povestirii “Muc cel Mic” de Whilhelm Hautt, pusă în scenă de către Cercul de teatru de amatori al Casei de Cultură, sub coordonarea Mariei Dodoc.

Dorim să le facem cunoştiinţă micuţilor din Cugir cu un personaj viteaz, loial, inteligent care va demonstra până la finalul reprezentaţiei cât de importante sunt sinceritatea, bunătatea şi încredereea în oamenii de lângă noi. Micul Muc, care reuşeşte să câştige încrederea califului, va trece prin tot felul de capcane întinse de doi slujitori ividioşi. Viteazul şi inteligentul Muc reuşeşte să scape din toate acestea, pedepsindu-l şi pe calif pentru încălcarea cuvântului dat. Este o piesă educativă care, sperăm că va fi pe gustul celor mici ” a declarat Maria Dodoc.

Din distribuţia piesei fac parte actorii: Octavian Voina, Bogdan Târziu, Lavinia Pop, Larisa Torok, Nicoleta Făţan, Andrada Cîndroi, Cătălin Florea, Dani Olaru şi Ana Buceag, a căror dragoste pentru teatru i-a reunit în urmă cu aproximativ doi ani când au înfinţat cercul de teatru de amatori.

Reprezentanţii Casei de Cultură promit un montaj inedit, cu jocuri de lumini şi sunet, ce vor da un plus de savoare povestirii puse în scenă.

Cei care doresc să vadă spectacolul “Muc cel Mic” îşi pot procura bilete de la Casa de Cultură Cugir, zilnic între orele 8 şi 14. Preţul unui bilet este de 2,50 lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 257 ori

Aventurile lui “Muc cel Mic”, în 21 și 22 februarie, pe scena Casei de Cultură a oraşului Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *