cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Autorul crimei petrecută ieri la Cugir avea ordin judecătoresc să nu se apropie de victime

Autorul crimei petrecută ieri la Cugir avea ordin judecătoresc să nu se apropie de victime

Publicat în 18.09.2016 la ora 15:45

crima-la-cugirIncidentul tragic petrecut ieri după-amiază, la Cugir, unde un tânăr a înjunghiat-o pe fosta concubină și pe tatăl acesteia, pe stradă, de față cu mai mulți martori, a venit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi în familie, în urma căruia agresorul a fost evacuat din locuință, a primit ordin de restricție și a fost acționat în judecată pentru pensie alimentară.

Împotriva lui Nicolae Florin Ghinea, în vârstă de 34 de ani, din Cugir, cunoscut cu antecedente penale, familia a obținut, la începutul lunii august, în temeiul dispoziţiilor Legii pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, un ordin de protecție pe termen de 6 luni care îl obliga pe bărbat să păstreze o distanţă minimum 100 metri faţă copil, tânără și tatăl acesteia.

De asemenea instanța a stabilit ca bărbatul să fie evacuat temporar din imobilul în care locuiau, fiindu-i interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu familia.

Mai mult, la sfârșitul lunii august, bărbatul a fost acționat în judecată pentru pensia de întreținere a copilului.

Se pare că acesta nu a ținut cont de restricția pe care i-a impus-o instanța și i-a atacat cu mai multe lovituri de cuțit, pe fată și pe tatăl ei (care la câteva ore după incident și-a pierdut viața, în urma rănilor suferite).

Agresorul a fost prins la scurt timp și a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. El și-a recunoscut fapta și riscă acum ani grei de închisoare pentru omor și tentativă de omor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 694 ori

Autorul crimei petrecută ieri la Cugir avea ordin judecătoresc să nu se apropie de victime
3 (60%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.