cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Aurel Voicu a fost reales preşedinte al organizaţiei pensionarilor democrat-liberali din Cugir

Aurel Voicu a fost reales preşedinte al organizaţiei pensionarilor democrat-liberali din Cugir

Publicat în 16.11.2013 la ora 10:30

Aurel Voicu-primar CugirCasa Orăşenească de Cultură din Cugir a găzduit luni, 11 noiembrie, reuniunea Consiliului de Coordonare a Organizaţiei locale a Pensionarilor şi Persoanelor de Vârsta a 3-a a PDL, eveniment care a avut pe ordinea de zi un Raport al activităţii desfăşurate de Biroul Orăşenesc de la ultimele alegeri, precum şi alegerea noii conduceri a organizaţiei.

La lucrările Consiliului de coordonare au luat parte Radu Roşian – preşedintele organizaţiei Cugir a PDL, Nicolae Truţa-vicepreşedinte PDL Cugir, Maria Balosin – preşedinta organizaţiei locale a femeilor PDL. Cei aproape 60 de delegaţi prezenţi la reuniune l-au reales în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Persoanelor de Vârsta a 3-a a democrat-liberalilor din Cugir pe ing. Aurel Voicu, care deţine această calitate din 2008.
Totodată, au fost aleşi şi ceilalţi membri ai Biroului de coordonare, în următoarea componenţă: prim-vicepreşedinţi: Maria Impuscatoiu, Horia Milea, Eva Maria Grama; vicepreşedinţi: Virgil Tigănilă, Elena Voicu, Emil Roşianu; secretar general, Ana Mircea; trezorerie: Maria Tiganilă; membri: Gheorghe Mureşan, Ana Ileasa, Vasile Cioran, Emil Mărginean, Maria Anita, Gheorghe Cosmoiu.

C. P.

Acest articol a fost citit de 529 ori

Aurel Voicu a fost reales preşedinte al organizaţiei pensionarilor democrat-liberali din Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *