cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Au fost stabilite traseele transportului public local din oraşul Cugir

Au fost stabilite traseele transportului public local din oraşul Cugir

Publicat în 17.03.2017 la ora 10:00

Începând din această lună, transportul public de călători a intrat în gestiunea directă a Primăriei Cugir. Pe traseul Cugir interior au fost trasate două linii de transport public de persoane: una în Cugir și cea de a doua pe ruta Cugir-Vinerea.

Pe linia I circulă două autobuze și un microbuz a căror capacitate este de minimum 30 locuri fiecare. Sunt două trasee, în lungime totală de 6/5 km. Pe traseul 1, autobuzele urmează ruta: Str. R. Mic, UMC II, str. 21 Decembrie 1989, str. Victoriei (Stadion, Colegiul “David Prodan”, STC, Lidl). Traseul 2 urmează strada Victoriei (Lidl), str. 1 Decembrie 1918, str. Rozelor, str. I. Creangă (inclusiv Prichindel), str. N. Bălcescu, str. 21 Decembrie, str. UMC II, str. Râul Mic.
Pe linia II, Cugir – Vinerea, autobuzul destinat transportului public urmează traseul: str. Principală din Vinerea – Cugir (str. Victoriei, Furnica, cu mențiunea că în timpul săptămânii, autobuzele de la orele 6.10, 6.20 și 14.30 urcă până la UMC II). La întoarcere, se pleacă din Cugir după cum urmează: din stația UMC II, la orele 6.40, 7.00, 15.05, 23.10 (în timpul săptămânii). În restul zilelor se pleacă din stația Furnica, de pe 21 Decembrie 1989, până la Vinerea. Prețul unui bilet este de 2 lei/călătorie, în timp ce un abonament pe o lună, de luni până vineri va costa 60 lei, iar pentru întreaga săptămână va fi de 80 lei. Abonamentele se fac la Primăria Cugir, camera 9.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 597 ori

Au fost stabilite traseele transportului public local din oraşul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.