cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Au fost desemnaţi reprezentanţii Consiliului Local Cugir în Comisiile pentru evaluare şi asigurarea calităţii din cadrul şcolilor

Au fost desemnaţi reprezentanţii Consiliului Local Cugir în Comisiile pentru evaluare şi asigurarea calităţii din cadrul şcolilor

Publicat în 30.12.2012 la ora 18:44

Potrivit Ordinului Ministerului Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului nr. 3753/2011 privind aprobarea unor măsuri tranzitorii în sistemul naţional de învăţământ, Consiliul Local Cugir a desemnat la ultima sa reuniune din anul 2012, reprezentanţii Consiliului Local Cugir în Comisiile pentru evaluarea şi asigurarea calităţii la nivelul unităţilor şcolare de pe raza localităţii.

Potrivit acestei prevederi legale, componen’a Comisiei pentru evaluarea şi asigurarea calităţii în unităţile din învăţământul preuniversitar cuprinde şi un reprezentant al consiliului local.

Reprezentarea aleşilor locali în aceste comisii este după cum urmează:

– Sorin Vasile (PP-DD) – Şcoala Gimnazială ”Singidava”
– Camelia Dumitrean (PDL)  – Şcoala Gimnazială nr. 3
– Claudiu Mărginean (PNL)  – Şcoala Gimnazială ”Singidava ”
– Horia Rotche (PSD)  – Colegiul Tehnic ”ID Lăzărescu”
– Dan Chereches (PNL)  – Colegiul Naţional ”David Prodan”

După cum se arată în Referatul de Specialitate al Serviciului de Administraţie Publică al primăriei, desemnările în aceste comisii s-au făcut în contextul constituirii noului consiliu local în urma alegerilor din 10 iunie a.c.(C. P.)

Facebook 

Acest articol a fost citit de 245 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.