cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Au crescut tarifele pentru serviciul de salubrizare la Cugir. Vezi cât costă în plus colectarea gunoiului

Au crescut tarifele pentru serviciul de salubrizare la Cugir. Vezi cât costă în plus colectarea gunoiului

Publicat în 24.10.2015 la ora 18:57

pubele-cugir-2015Pe baza Raportului de specialitate întocmit de Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice al Oraşului Cugir și a proiectului de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, legislativul de la poalele Drăganei a luat în dezbatere și a aprobat propunerea de modificare, începând cu data de 1 noiembrie 2015, a tarifului pentru serviciul de salubrizare.

În consecință, tariful a crescut de la 65,45 lei/mc (inclusiv TVA) la 74,46 lei/mc (inclusiv TVA), respectiv 8,94 lei/persoană pe lună, ceea ce reprezintă o creștere de 13,88%.

Hotărârea a fost luată ca urmare a unei adrese primate din partea firmei locale de salubrizare G&E INVEST S.R.L prin care societatea menționată a solicitat majorarea prețului la gunoi ținând seama de noua creștere a tarifului de depozitare la halda ecologică Cristian-județul Sibiu.

Potrivit adresei G&E INVEST S.R.L. conducerea haldei din Cristian a crescut tariful de depozitare de la 55 lei/tonă la 60,79 lei/tonă.

Firma cugireană de salubrizare și-a motivat demersul având în vedere că pe ultimele luni s-a constatat o creștere a cheltuielilor (doar cu depozitarea) cu 33% în august, 50% în septembrie și o estimare pentru luna octombrie de 50%, calculul fiind de 600 tone deșeuri depozitate lunar.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 160 ori

Au crescut tarifele pentru serviciul de salubrizare la Cugir. Vezi cât costă în plus colectarea gunoiului
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.