cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atletul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe primul loc al categoriei +65, la cea de-a VIII-a ediție a „Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”

Atletul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe primul loc al categoriei +65, la cea de-a VIII-a ediție a „Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”

Publicat în 13.05.2019 la ora 18:34

În zilele de 11 și 12 mai 2019, la București a avut loc cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Internațional „Volkswagen Bucharest HALF MARATHON”, eveniment la care au luat startul 18.000 de alergători din 75 de țări ale lumii.

O mare victorie la această competiție au obținut cunoscuții atleți ai Județului Alba, Vasile Hârjoc, legitimate la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir și Aurelian Zăgrean de la Club Sportiv „Mica Romă” din Blaj.

Astfel, sportivul veteran de la poalele Drăganei, Vasile Hârjoc – categ. +65 ani, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean,  a alergat cursa de 21,097 km, cu timpul de 1:30:20, ocupând prima poziție de pe podiumul competiției. Rezervistul militar Vasile Hârjoc este membru al Filialei „Gemina” Alba, a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan  Cuza”.

În programul de pregătire și pe timpul concursului a avut un sprijin permanent din partea Grupului de Inițiativă „Centenar – Marea Unire – Alba Iulia – 2018”.

Un rezultat la fel de valoros a obținut mai tânărului atlet  de la „Mica Romă” din Blaj, Aurelian Zăgrean, care la categoria de vârstă +40 ani a ocupat de asemenea locul I la aceeași probă de semimaraton, cu timpul de 1:21:30.

De remarcat faptul că, un rezultat foarte bun a înregistrat la proba de „Ștafetă” alergătorul cugirean Daniel Scrob, care împreună cu echipa României s-a clasat pe locul al IV-lea.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 517 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.