cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atletul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la Maratonul Internațional Chișinău 2018

Atletul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la Maratonul Internațional Chișinău 2018

Publicat în 03.10.2018 la ora 16:11

Organizația sportivă „SPORTER”, din Republica Moldova a organizat în zilele de 29 și 30 septembrie 2018, cel de-al IV-lea Maraton Internațional Chișinău, competiție la care au luat parte peste 3000 de alergători din 50 de țări ale lumii. În cadrul întrecerilor s-au desfășurat probe de 5000 m,10.000 m, Semi-maraton (21,097 km) și Maraton (42,195 km.

Prezent la eveniment, atletul cugirean, veteranul Vasile Hârjoc (n. în Cut), legitimate la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir, a realizat și de această dată, o performanță cu care se poate mândri. Concurând la proba de Semi – maraton – categoria + 65 ani, acesta s-a clasat pe locul I cu timpul de 1 oră, 32 minute, 42 secunde și locul 27 în clasamentul general. Un rezultat, care după cum ne mărturisea venerabilul atlet, este mai bun decât cel înregistrat în urmă cu aproximativ o lună, la Campionatul Mondial de Atletism desfășurat la Malaga – Spania.

„La Chișinău am avut o cursă destul de grea, alături de alți 750 de concurenți, dar pe care am cîștigat-o la categoria mea de vârstă și sunt mândru de acest rezultat. Urmează un test destul de dificil și anume Maratonul Internațional București, care va avea loc spre finalul acestei luni. Voi ataca Maratonul, o probă deloc ușoară, dar merg cu speranța să fac o figură bună și să mă întorc la Cugir cu un loc pe podium”, ne-a declarant Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 286 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.