cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atletul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la categoria +65, din cadrul „WIZZ – Marathon Cluj Napoca 2019”

Atletul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe locul I la categoria +65, din cadrul „WIZZ – Marathon Cluj Napoca 2019”

Publicat în 17.04.2019 la ora 15:18

După victoria obținută recent la Campionatul național de alergare montană de la Slănic Prahova, un nou succes a înregistrat atletul Vasile Hârjoc la o altă mare competiție, de această dată de nivel internațional desfășurată la Cluj Napoca.

Este vorba de cea de-a IX-a ediție a Campionatului Mondial de Atletism „WIZZ – Marathon Cluj Napoca 2019”, competiție care a reunit peste 8000 de alergători din 32 de țări ale lumii.  În cadrul întrecerii, la proba de Semimaraton, vetereraul Vasile Hârjoc (născut în localitatea Cut – Sebeș), legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir, a reușit să ocupe din nou prima treaptă a podiumului. Concurând la categoria de vârstă +65 ani, el a parcurs distanța de 21,097 km cu timpul de 1:29:45, un rezultat foarte bun, dacă se ia în calcul intervalul scurt (doar o singură zi) dintre cele două concursuri.

Tot la această ediție și la aceeași probă, de la CSO Cugir au mai concurat, Dan Stoian – categ. +35 ani și Silviu Pâclișan – categ +55 de ani. Primul a terminat cursa cu timpul de 1:31, iar cel de-al doilea cu timpul de 1:58, rezultate bune, ce prefigurează o creștere a valorii atletismului la clubul sportiv de la poalele Drăganei. Felicitări sportivilor și antrenorului, prof. Gheorghe Hăprian.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 354 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.