cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Atletul cugirean Vasile Hârjoc a câștigat Semimaratonul „Oradea City Trail”

Atletul cugirean Vasile Hârjoc a câștigat Semimaratonul „Oradea City Trail”

Publicat în 17.02.2020 la ora 9:16

Asociaţia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor a organizat la finele săptămânii trecute, concursul de alergări „Oradea City Trail”, eveniment în cadrul căruia, peste 500 de concurenți au putut alege trasee de participare, în funcție de pregătire: Semimaraton 21 km, Cros 10,5 km și Mini 5 km.    

Toate traseele au avut caracter de urban-trail, adică străbat drumuri de macadam și poteci de pădure din imediata vecinătate a orașului. Startul și Finish-ul au fost deopotrivă în centrul competițional din Parcul Brătianu – Oradea.

Prezent la întrecere, atletul cugirean Vasile Hârjoc (categ+ 60 ani), legitimat la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir a urcat pe prima treaptă a podiumului la proba de Semimaraton ( 21 km.) cu timpul de 1oră, 42 min., 50 sec.

„Pentru mine concursul de la Oradea înseamnă că am debutat în sezonul din acest an cu un rezultat deosebit de bun, care îmi dă multe speranțe pentru competițiile naționale și international care mă așteaptă. Îmi doresc să am performanțe cât mai bune în 2020 sau cel puțin la nivelul anului trecut”, ne-a declarat alergătorul cugirean.

Contantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 278 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.